Hakan Çalhanoğlu puan kaybı sonrası sitem etti: Öfkeliyim

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hakan Çalhanoğlu puan kaybı sonrası sitem etti: Öfkeliyim

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın kaptanlarından Hakan Çalhanoğlu, Ermenistan maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Puan kaybına sinirlenen Çalhanoğlu, saha zemininden dolayı şikayetçi oldu.

A Milli TakımEURO 2024 D Grubu 5. maçında Ermenistan ile evinde 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, "Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Bahane bulmayıp şunu söylemem gerekiyor; saha, zemin kötüydü ama mutlu muyum, değilim. Öfkeliyim." ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu puan kaybı sonrası sitem etti: Öfkeliyim

HAKAN ÇALHANOĞLU: MORALİM BOZULUYOR

Üzgün olduklarını söyleyen Hakan Çalhanoğlu, "İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şansları bulduk. Yine de lideriz. Artık önümüze bakmamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık. İtalya'dan geldim, motiveyim, moralim bozuluyor ama unutmam da gerekiyor. Bertuğ'yu tebrik ediyorum, nice maçları olur inşallah." dedi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...