Hakan Çalhanoğlu'ndan Neuer'e ilk ceza!
Milli futbolcumuz takımının 2-0 kazandığı maçta, kaleci Manuel Neuer'e Bayern Münih kariyerindeki ilk frikik golünü yedirdi.
Kaydet
|
27. dakikada Jedvaj, Bayern'den Götze'nin kaleci Leno'yu geçen vuruşunu çizgiden çıkartarak takımını bir golden kurtardı.
55. dakikada Leverkusen golü buldu. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, 25 metreden nefis bir frikik vuruşuyla kaleci Manuel Neuer'i avladı.
Bu, Manuel Neuer'in Bayern Münih kariyerinde ligde kalesinde gördüğü ilk frikik golü oldu.
81'de Karim Bellarabi'nin pasında Julian Brandt, Dante'den sıyrılıp yaptığı vuruşla Leverkusen'i 2-0 üstünlüğe taşıdı.
Bu sonuçla Bayer Leverkusen, beşinci sıradaki Schalke ile puan farkını 13'e yükseltti ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi garantiledi.
Maç fazlasıyla üçüncü sıraya çıkan kırmızı-siyahlılar, Şampiyonlar Ligi'ne ilk üçte yer alıp direkt gitme şansını ise kalan üç haftaya taşıdı.
Bizi Takip Edin

