Hakem aynı futbolcuya 5 saniye içerisinde 3 kart gösterdi!

Düzenleyen:
Hakem aynı futbolcuya 5 saniye içerisinde 3 kart gösterdi!

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor-Adanaspor maçında ilginç dakikalar yaşandı. Hakem Reşat Onur Coşkunses 5 saniye içerisinde aynı futbolcuya 3 kart gösterdi. Hakemin yaptığı akıl almaz hareketin nedeni ortaya çıktı.

Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor, deplasmanda Adanaspor'la 1-1 berabere kaldı. Söz konusu maçta futbol mücadelesinden ziyade hakem Onur Coşkunses'in gösterdiği kartlar damga vurdu. Benasser'e topa elle müdahale ettiği için sarı kart gösteren hakem, yanlış anlaşılma üzerine futbolcuya bir sarı kart daha gösterip kırmızı kartla oyuncuyu maçtan attı. Gerçek 4. hakemin müdahalesi ile ortaya çıktı.

KIRMIZI KARTI İPTAL ETTİ

Eyüpspor-Adanaspor Mücadelenin 87. dakikasında Benasser'e topa elle müdahale ettiği için sarı kart gösteren hakem, bir önceki pozisyonda Evren'in yaptığı faulü de Bennasser'in yaptığını zannederek futbolcuya bir sarı kart daha gösterdi ve kırmızı kartla oyundan attı. 4. hakemin uyarısıyla hatasını anlayan Coşkunses, 2. sarı kartı ve kırmızı kartı iptal etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...