Hamzaoğlu'ndan rehavet tedbirleri

Hamzaoğlu'ndan rehavet tedbirleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, temkinli olmaya devam ediyor. Genç hoca, kamuoyunda oluşturan havaya itiraz etti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle şampiyon gibi görülmye başlanan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, temkinli olmaya devam ediyor. Genç hoca, kamuoyunda oluşturan havaya itiraz etti.Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yarışında büyük avantaj yakalayan sarı kırmızılıların hocası, oyuncularının rehavete kapılmaması için "Son düdüğe kadar mücadele" mesajını verdi. Adana ve İstanbul'da 'şampiyon' tezahüratlarıyla karşılanmalarına dair konuşan Hamzaoğlu, 3 Haziran'daki Türkiye Kupası finalinde son düdük çalana kadar aynı ciddiyetle sahada olacaklarını söyledi.


ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ
Hamzaoğlu, "Rehavete kapılacak değiliz. Çünkü daha hiçbir şey garanti değil. Tüm çabamız şampiyon olmak için. Bunu başarmayı çok istiyoruz. Ancak şu anda şampiyon olmuş değiliz" dedi.


Fenerbahçe'nin Erciyesspor ile berabere kalmasından sonra Cimbom'un dünkü antrenmanında herkesin oldukça keyifli olduğu görüldü akşam da Beşiktaş'ın Akhisar'a takılmasıyla sevinç büyürken, Hamzaoğlu, oyuncularını uyardı ve "Kendi maçlarımıza bakalım. G.Birliği maçını da kazanıp sonra konuşalım" dedi.


ŞAMPİYON OLMADIK nbsp;
Oyuncularını uyaran ve rehavete kapılmamalarını öğütleyen Hamza Hamzaoğlu, "Önümüzde 3 zorlu karşılaşma daha var. Başladığımız işi bitirmeliyiz. Mersin maçını kazandık ama kalemizde gördüğümüz pozisyonları da unutmamalıyız. Özellikle Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmaları çok kritik. Bu maçlardan 6 puanla ayrılıp, Çaykur Rize maçına rahat bir şekilde çıkmamız gerekiyor" dedi.


EN İYİSİ HAMZAOĞLU nbsp;
Süper Lig'in 12. haftasında takımın başına geçen ve Cesare Prandelli'den kötü bir miras devralmasına karşın aynı futbolcularla harikalar oluşturmayı başaran Hamza Hamzaoğlu, görev yaptığı maçlarda en yüksek puan ortalaması tutturan teknik direktör oldu. nbsp;


SON 20 HAFTADAKİ PUAN ORTALAMALARI:
H. Hamzaoğlu:...... 2.4
İsmail Kartal: ........ 2.2
Slaven Bilic:........... 2.17
Ersun Yanal: ......... 1.81


HAMZA HAMZAOĞLU ligde ne yaptı?
MAÇ: ........................ 20
GALİBİYET: .............. 15
BERABERLİK: .............2


nbsp;Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...