Hasan Arat biletini kesti! Vincent Aboubakar Beşiktaş’tan ayrılıyor iddiası, işte yeni adresi

Düzenleyen: / Kaynak: A Spor
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / A Spor

Rıza Çalımbay döneminde veto yiyen ve kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Vincent Aboubakar için flaş bir karara imza atılıyor. Bir türlü takımda istediği ortamı yakalayamayan Aboubakar, takımdan ayrılıyor iddiaları taraftarları şoke etti. İşte yıldız golcünün yeni adresi…

Beşiktaş’a büyük umutlarla gelen ancak umulanı bir türlü gösteremeyen Vincent Aboubakar için çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Rıza Çalımbay döneminde kadro dışı bırakılan yıldız golcünün yeni adresi belli oldu.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BU HABERLE KAHROLACAK 

Süper Lig’de istediği performansı bulamayan Beşiktaş, çareyi Portekizli hoca Fernando Santos’ta buldu. Deneyimli hoca yeniden bir kadro genişliği kurarken takımdan ayrılan isimler tek tek belli oldu. Vincent Aboubakar gidiyor. 

Hasan Arat biletini kesti! Vincent Aboubakar Beşiktaş’tan ayrılıyor iddiası, işte yeni adresi

Farklı dönemlerde toplamda 3 kez Beşiktaş'a transfer olan Kamerunlu yıldız golcü Vincent Aboubakar ile yollar ayrılma noktasına geldi. 

Daha öncesinde Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz Aralık ayında, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana gibi isimler performans düşüklüğü nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. 

YILDIZ GOLCÜ TAKIMDAN AYRILIYOR 

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş yönetimi geçtiğimiz Aralık ayında, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'yı performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakmıştı.

Beşiktaş taraftarı Vincent Aboubakar’ın affedilmesine kesin gözüyle bakarken gelen ayrılık iddiası taraftarları hüsrana soktu. 

Hasan Arat biletini kesti! Vincent Aboubakar Beşiktaş’tan ayrılıyor iddiası, işte yeni adresi

İŞTE ABOUBAKAR’IN YENİ TAKIMI 

Kulislerdeki iddialara göre Gremio yönetimi Vincent Aboubakar’ı transfer etmek için son kozlarını oynamaya başlarken yıldız golcünün de bu transfere olumlu baktığı ifade edildi. Eğer Beşiktaş yönetimi ile anlaşma sağlanırsa Vincent Aboubakar ayrılığına kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...