Hasan Arat ne iş yapar, serveti ne kadar? Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat kimdir? Şirketleri neler, nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat ne iş yapar, serveti ne kadar? Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat kimdir? Şirketleri neler, nereli, kaç yaşında?

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan adayı Hasan Arat kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Hasan Arat hakkında merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derledik. Hasan Arat ne iş yapar, serveti ne kadar? Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat kimdir? Şirketleri neler, nereli, kaç yaşında?

Eski basketbolcu Hasan Arat, Beşiktaş Başkan adayı olmasının ardından merak edilen isimler arasında yer aldı. Hasan Arat kimdir, serveti ne kadar? Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat nereli, kaç yaşında?

HASAN ARAT KİMDİR?

Hasan Arat 27 Eylül 1959 tarihinde dünyaya geldi. Türk spor yöneticisi, iş insanı ve eski profesyonel basketbolcu olan Arat, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ev sahipliği yapma teklifinin liderliğini yaptı. 2020 Adaylıklarının ardından Avrupa Olimpiyat Komiteleri İcra Komitesi üyeliğine seçildi. Uluslararası Olimpiyat Komitesi Pazarlama Komisyonu üyeliğine atandı. 2021'de yapılan seçimle, 50 ülkeden 41 temsilcinin oyunu alarak yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçildi.

HASAN ARAT NE İŞ YAPAR?

Hasan Arat 7 yıl boyunca profesyonel basketbol oynadı. Kariyerine Adana Demirspor'da başlamıştır. 1975'te Fenerbahçe basketbol yıldız takımında, sonra 1977-1981 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde 5 yıl forma giydi. 1982-83'te de Galatasaray'da oynayıp jübilesini yine Galatasaray'da yapmıştır. 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkan Yardımcılığını yaptı.

Ayrıca Hasan Arat'ın Beymen Grup'ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı görevi yaptığı görülüyor. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hasan Arat, uzun yıllar tekstil ve gayrimenkul yatırımcılığı alanında faaliyet gösteren şirketlerde yöneticilik yaptı. TGSD - Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği Başkanlığı, IAF - International Apparel Federation Yönetim Kurulu Başkanlığı ve UNWTO - Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü İş Konseyi Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. TMOK – Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkan Yardımcısı, IOC (Uluslararası Olimpiyat Komitesi) Marketing Komisyonu Üyesi, EOC (Avrupa Olimpiyat Komitesi) Yönetim Kurulu Üyesi ve World Athletics İcra Kurulu Üyesi görevlerini yürüten Hasan Arat, 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün ikinci başkanlığını yaptı. Beymen Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Arat, aynı zamanda Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi’dir.

HASAN ARAT'IN SERVETİ NE KADAR?

Hasan Arat'ın serveti hakkında net bir açıklama yapılmamakta.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Barış Hünerli 30 Kasım 2023 13:13

Ahmet Nur Çebi sonrası ilaç gibi gelecek takıma

Yalçın Kabataş30 Kasım 2023 13:12

Hasan başkanın projeleri daha iyi ve daha gerçekçi. Beşiktaş'ı ayağa kaldırır

Ömer Akcan30 Kasım 2023 13:10

Beşiktaş'ı kötü durumdan kurtarabilecek tek başkan bu adam olur

Sonraki Haber Yükleniyor...