Hasan Arat'a Paris Saint-Germain desteği! Seçimi kazanırsa Beşiktaş'a dünya yıldızı getirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hasan Arat'a Paris Saint-Germain desteği! Seçimi kazanırsa Beşiktaş'a dünya yıldızı getirecek

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Hasan Arat, yönetim kurulundaki isimleri yarın açıklayacak.

"Çok kısa zaman içerisinde Paris Saint-Germain ile masaya oturacağım, kimleri getireceğimizi göreceksiniz" diyen Arat'tan yeni açıklama taraftarı heyecanlandırdı.

PSG'nin patronu Nasser Al-Khelaifi ile el sıkıştığını açıklayan Hasan Arat, başkan seçilmesi halinde dünya yıldızına Beşiktaş forması giydirecek.

YILDIZ TRANSFER PARİS UÇAĞIYLA GELECEK

"Değerli Beşiktaşlılar,

Bugün Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha’da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık. 

Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor.  

Beşiktaşımız için hayırlı olsun."

https://twitter.com/Hasan_Arat/status/1727018115509186893

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...