Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Emre Mor'dan sonra Ömer Faruk Beyaz'a da el attı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Karagümrük'teki teknik direktörlük döneminde Emre Mor'a seviye atlatan Volkan Demirel şimdi de düşüşteki bir diğer yetenek Ömer Faruk Beyaz'a aynı tarifeyi uygulamak istiyor. Hatayspor'un başarılı çalıştırıcısı "Yeteneklerine ve kişiliğine güvendiğim için ve Hatay’a katkı sağlayacağı için takıma katılmasına mutlu oldum. Ömer’in eski günlerini özlediğini düşünüyorum. Hiçbir çöküş yok" dedi.

Hatayspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Riva’da bulunan TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan antrenman önce basına açıklamada bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ömer Faruk Beyaz'a ayrı parantez açtı.

Yeni transfer Ömer Faruk Beyaz ile bizzat kendisinin görüştüğünü söyleyen Demirel, transfer sürecini şöyle anlattı:

STUTTGART YANLIŞ TERCİH OLDU

"Ömer Faruk Beyaz, Fenerbahçe’de ilk antrenmanına çıktığında bende oradaydım. Bildiğim bir oyuncuydu. Yeteneklerine yorum yapmaya gerek yok. Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden birisi. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra Stuttgart’ta oynayamama, zaman bulamama gibi sorunlar yaşadı. Ömer’i çok iyi tanıdığım için, o da beni iyi tanıdığı için bir telefon görüşmemiz oldu.

“Benimle çalışmak ister misin?” diye bir sorum oldu. O da, “Hocam seninle çalışmak isterim. Yeter ki kulüpler anlaşsınlar” dedi. Sonra kulübüyle iletişime geçtik. Ömer’in şu an yüzde 20 maaşını ödüyoruz. Ömer de bu maaşının yüz 10’unu depremzedelere bağışladı. Bu beni çok etkiledi. Futbolunu yeniden yukarı taşımak istiyor. Ben de yeteneklerine ve kişiliğine güvendiğim için ve Hatay’a katkı sağlayacağı için takıma katılmasına mutlu oldum. Ömer’in eski günlerini özlediğini düşünüyorum. Hiçbir çöküş yok. Gayet kendinden emin. Sadece biraz antrenman eksiği var. Onu halledince Ömer’i bol bol izleyeceğiz" 

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel Emre Mor'dan sonra Ömer Faruk Beyaz'a da el attı

Genç santrfor Bertuğ Özgür Yıldırım'ın sözleşmesi 3 yıl uzatılmıştı.

VOLKAN DEMİREL'İN GOLCÜSÜ

Geçen sezon da adından sıkça bahsettiren Bertuğ Yıldırım hakkında da konuşan genç teknik adam, "Bertuğ Yıldırım çok önemsediğim bir futbolcu. Türkiye’nin gelecekteki en önemli forvetlerinden olacak. İnanılmaz bir fizik kapasitesi ve inanılmaz bir enerjisi var. Gelecekte çok iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. İnşallah Allah onun da gönlüne göre verir" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...