Hoşcan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi

Hoşcan'dan Fenerbahçe değerlendirmesi
Başlık ResmiHoscan'dan Fenerbahçe degerlendirmesi

Eskişehirspor Başkanı Hoşcan, siyah-kırmızılı takımın yarın kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının fair-play çerçevesinde olmasını diledi.

Kaydet
|
İHA muhabirine açıklamada bulunan Hoşcan, Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinde Fenerbahçe'yi yendiklerini hatırlatarak, yarın oynanacak karşılaşmanın da Eskişehirspor'un lehine sonuçlanmasını diledi. Hoşcan, liderle oynayacaklarını ifade ederek, "Biz daha evvel kendi sahamızda Fenerbahçe'yi yenmiştik. Takımıma inanıyorum, güzel bir maç olacak. Puanlarla sahadan ayrılmak ümidi ile çalışıyoruz. Maç 3 ihtimalli bir karşılaşma. Her türlü sonuç olabilir. Fair-play çerçevesinde güzel bir maç olmasını diliyorum. Futbolcularımıza bu konuda uyarılarımızı yaptık. Teknik ekibimiz de yapıyor" dedi.
Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor deplasmanından dönerken Rize-Trabzon yolunda uğradığı silahlı saldırıya değinen Hoşcan, yaşanan olayın hiçbir camiaya mal edilmemesi gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:
"Eskişehir çok medeni ve güzel bir şehirdir. Trabzon'da yaşanan olayın kesinlikle hiçbir camiaya mal edilmemesi lazım. Bu olayların bir topluma, bir camiaya mal edilmesini hiç doğru bulmuyorum. Eskişehirspor taraftarlarımız takımını desteklemek için he türlü mücadeleyi yapacak. Fenerbahçe de Eskişehir'de en iyi, en güvenli şekilde ağırlanacak. Kendilerini puansız ama huzurlu bir şekilde göndermek için çalışmalarımızı yapacağız."
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.