Hull City Doğukan Sinik transferini açıkladı... Antalyaspor'a 4 milyon euro bonservis!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Hull City Doğukan Sinik transferini açıkladı... Antalyaspor'a 4 milyon euro bonservis!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Hull City, Antalyaspor'un milli yıldızı Doğukan Sinik'i kadrosuna kattı. Önceki gün sağlık kontrolleri için İngiltere'ye uçan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi resmen açıklandı.

Hull City, yeni sezon öncesi kadrosunu Süper Lig'den takviye ediyor... Acun Ilıcalı'nın geçen sezonun ortasında satın aldığı İngiltere Championship ekibi, Ozan Tufan, Adama Traore ve Allahyar'dan sonra gözünü Antalyaspor'un milli futbolcusuna dikmişti. Transfer sezonunda başta Nwakaeme olmak üzere Süper Lig'de forma giyen pek çok isim Hull City ile anılmıştı.

DOĞUKAN SİNİK İÇİ 4 MİLYON EURO BOSNERVİS

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Doğukan Sinik için Fenerbahçe ve Beşiktaş da devreye girmişti ancak istenen bonservis çok yüksek gelmişti... Acun Ilıcalı dün bir YouTube kanalında Türkiye'den bir ismi daha transfer etmek istediklerini söylemişti. Ilıcalı bu ismi telaffuz etmezken, gündemdeki ismin Doğukan Sinik olduğu öğrenilmişti.

 Önceki gün sağlık kontrolleri için İngiltere'ye uçan 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi resmen açıklandı. 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Doğukan için Antalyaspor'a 4 milyon euro bonservis ödenecek.

MARBELLA KAMPINA KATILACAK

Doğukan Sinik, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından sezon öncesi hazırlıklarını İspanya'nın Marbella kentinde sürdüren Hull City'nin kampına katılacak.

Antalyaspor formasıyla geçen sezon 31 lig maçında 3 gol ve 7 asiste imza atan Doğukan Sinik, 5 kez görev aldığı A Milli Takım'da ise 2 kez ağları sarstı.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile İranlı Allahyar Sayyadmanesh'i de sezon öncesi kadrosuna katmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...