Hull City'ye Chelsea'den transfer! Xavier Simons'un bonservisi alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hull City'ye Chelsea'den transfer! Xavier Simons'un bonservisi alındı

SPOR Haberleri

Hull City, Chelsea'den kiraladığı 20 yaşındaki İngiliz orta saha Xavier Simons'un tapusunu aldı. İngiliz kulübünün As Başkanı Tan Kesler, "Xavier'in geleceğini Hull City'ye adamaya karar vermesi kesinlikle çok sevindirici. Liam Rosenior ve ekibinin rehberliğinde gelişmesini dört gözle beklediğim, çok fazla potansiyele sahip genç bir oyuncu" sözleriyle transferi duyurdu.

Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Chelsea'den kiraladığı 20 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusu Xavier Simons'un bonservisini aldığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Simons'un 2026 yazına kadar devam edecek sözleşmeye (bir yıl uzatma opsiyonlu) imza attığı ifade edildi. Simons, bu sezon Hull City ile tüm kulvarlarda 10 maçta forma giydi.

BU HAFTA LİDERE KAYBETTİ

"Tigers" lakaplı Hull City dün oynanan 37. hafta maçına lider Burnley'e evinde mağlup olmuştu. Teknik direktör Liam Rosenior yönetimindeki Turuncu-Siyahlılar 46 puanla 15. sırada yer alıyor.

https://twitter.com/HullCity/status/1636351618965979136

Hull City'ye Chelsea'den transfer! Xavier Simons'un bonservisi alındı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...