Icardi krizi taraftarı çıldırttı! Arjantinli yıldız galibiyet sevincine katılmadan, evine gitti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Icardi krizi taraftarı çıldırttı! Arjantinli yıldız galibiyet sevincine katılmadan, evine gitti

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray'da Mauro Icardi'nin tavırları taraftarları şaşırttı. Adana Demirspor maçında etkisiz kalan Arjantinli yıldız oyundan alınınca direkt olarak soyunma odasına gitti. Yıldız oyuncunun üzgün halleri sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, dün akşamki tavırlarıyla gündem oldu. İkinci yarının son bölümlerinde yerini Bafetimbi Gomis'e bırakan 30 yaşındaki yıldız, direkt soyunma odasının yolunu tuttu. Ayrıca Sarı-kırmızılıların 2-0 kazanmasına rağmen galibiyet kutlamasına katılmayan Icardi'nin stadyumdan moralsiz ayrılması dikkat çekti. 

OKAN BURUK'TAN ICARDI AÇIKLAMASI

Son oynanan Konyaspor ve Adana Demirspor maçında gol atamayan Icardi'ye Okan Buruk'tan destek geldi. Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Buruk, "Icardi gol atamasa da bence her maç takım için elinden geleni yapıyor. Bugün de önde hareketliydi, rakibe baskı yaptı. Oyun içerisinde kaldı. Santrforluk böyle bir şey, bazen gol atamazsınız. Ben bunu düşüş olarak görmüyorum. Bunun yanında biz takım olarak Icardi'yi ne kadar topla buluşturuyoruz, o da önemli. Ayrıca rakiplerimiz de ona daha fazla önlem alıyor. Hep yanında 1-2 kişi bulunduruyor." ifadelerini kullandı.

Icardi krizi taraftarı çıldırttı! Arjantinli yıldız galibiyet sevincine katılmadan, evine gitti

MAURO ICARDI'NIN STADYUMDAN AYRILDIĞI ANLAR

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1642255457011073030?s=20

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...