Igor Tudor Marsilya'dan ayrılacağını resmen açıkladı, yeni adresi Juventus oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Igor Tudor Marsilya'dan ayrılacağını resmen açıkladı, yeni adresi Juventus oluyor

SPOR Haberleri

Bir dönem Kardemir Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran Igor Tudor'un Marsilya macerası 1 sezon sürdür. Bir süredir görevi bırakacağı konuşulan 45 yaşındaki Hırvat teknik direktör bugün basın toplantısında ayrılığı resmen açıkladı. Tudor'un ismi Juventus'la anılıyor. Hatta başarılı bir sezon geçirmesine rağmen ayrılık kararı almasının ardındaki sebep olarak İtalyan devi gösteriliyor.

Fransa devi Olimpik Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor, sezon sonu görevi bırakacağını açıkladı.

Ligue 1'in son haftasında 3 Haziran Cumartesi günü Ajaccio'ya konuk olacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Tudor, sözleşmesinin bitmesiyle takımdan ayrılacağını duyurdu.

ZOR BİR CAMİA

Olimpik Marsilya'da harika bir yıl geçirdiğini belirten Tudor, "Benim için güzel bir tecrübe oldu. Kulübü, göreve geldiğim zamana göre daha iyi bir pozisyonda bıraktığım için mutlu ve gururluyum. Burada yüzde yüzümü verdiğime inanıyorum. Bu sene çok şey yaşadık. Marsilya'da geçirdiğim bir yıl, başka bir kulüpteki 2 veya 3 seneye bedel diye düşünüyorum. En azından ben bu şekilde hissediyorum. Ayrılık kararını tamamen kişisel sebeplerden dolayı aldım. Bir kulüple anlaşmam olmadı." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında açıklamada bulunan kulüp başkanı Pablo Longoria ise "Tudor'un 30 Haziran'dan sonra görevden ayrılma kararını saygı duyarak kabul etmemiz gerekiyor. Tüm yöneticiler adına burada çıkardığı harika iş için ona teşekkür ederim." yorumunu yaptı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1664324468796211204

Igor Tudor Marsilya'dan ayrılacağını resmen açıkladı, yeni adresi Juventus oluyor

Marsilya'yı 93'te şampiyon yapan efsane kadro'da Jean Pierre Papin ve Didier Deschamps da vardı.

JUVENTUS'A YAZILIYOR

Bir dönem Kardemir Karabükspor ve Galatasaray'ı da çalıştıran 45 yaşındaki Hırvat teknik direktör, Udinese, Hajduk Split ve Hellas Verona'da görev aldıktan sonra bu sezon Olimpik Marsilya'nın başına geçmişti.

Son hafta maçlarının oynanacağı Ligue 1'de 73 puan toplayan Olimpik Marsilya, üçüncü olmayı garantilemişti.

Igor Tudor'un, eski takımı JUVENTUS'un başına geçebileceği yazılıyor. 45 yaşındaki Hırvat teknik adam, 2020/21 sezonunda Juventus'ta yardımcı antrenörlük yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...