Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İngiliz ekibi başını taşlara vuruyor

İngiliz ekibi başını taşlara vuruyor
Fotoğraf Başlığı Ingiliz ekibi basini taslara vuruyor

Beşiktaş'tan İngiltere Championship ekibi Birmingham'a 2.3 milyon Euro bonservisle satılan Kerim Frei, henüz takımında skora katkı yapamadı ve beklenen performansı veremedi.

Kaydet
a- | +A

Beşiktaş ile yollarını sezon ortasında ayırdı Kerim Frei... Siyah-beyazlı ekipte forma bulmak zorlandığından, oyuna ancak sonradan dahil olarak kısıtlı zamanlarla sahada yer almaktan dert yandı.

ŞANSINI DEĞERLENDİREMEDİ

İngiltere Championship Kulübü Birmingham'a 2.3 milyon Euro bonservis karşılığında satıldı. Ancak 23 yaşındaki futbolcu, yeni durağında da beklediğini bulamadı. Başlarda üç maçta ilk 11'de şans verilse de, bu fırsatları iyi kullanamayınca yeniden yedeğe düştü.

HOCA BEĞENMEDİ

12 maçın 3'ünde ilk 11 forma giyen futbolcu, ikisinde 90 dakikayı tamamladı, bunun dışındaki 9 karşılaşmaya yedek kulübesinden başladı. Son olarak dün Newcastle United karşısında yedek kulübesinde olan Kerim Frei, teknik direktör Gianfranco Zola tarafından hiç tercih edilmedi ve maç boyu kulübede bekletildi.

HALA KATKISI YOK

Kerim Frei forma giydiği hiçbir maçta gol veya asist kaydedemedi ve skora katkı yapamadı. Championship'te karşılaştığı tabloyla, Beşiktaş'ta şikayetçi olduğu ortamın bir benzerini yaşamaktan kurtulamadı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
sinop Asayiş Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.