İrfan Can Kahveci'nin '100'ü gülüyor! 'Benim tek hedefim şampiyonluk'

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı / İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Anadolu Ajansı / İHLAS Haber Ajansı

2020-2021 sezonu devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can, sarı-lacivertli formayla 100. maçına çıktı. 2-1'lik Ludogorets galibiyetinde asist katkısı veren milli futbolcuya maçın ardından soyunma odasında sürpriz yapıldı.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maç haftasında Bulgaristan ekibi Ludogorets ile karşılaşırken sahadan 3-1 galip ayrıldı. M

Maçın 63. dakikasında Dusan Tadic'in yerine oyuna dahil olan İrfan Can Kahveci, 3. golde büyük rol oynadı. 2020-2021 sezonu devre arasında Fenerbahçe'ye transfer olan İrfan Can, sarı-lacivertli formayla 100. maçına çıktı.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN KARİYER SEZONU

28 yaşındaki orta saha, Fenerbahçe forması altında Süper Lig'de 72, Avrupa kupalarında 22, Türkiye Kupası'nda da 6 kez mücadele etti. Başarılı orta saha bu süreçte 19 kez gol sevinci yaşadı.

2023-2024 sezonunda kariyerinin en iyi başlangıcına imza atan İrfan Can, tüm kulvarlarda 17 maçta 8 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

"TEK HEDEFİM ŞAMPİYONLUK"

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan milli futbolcu, Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe formasıyla 100. maçına çıkmanın gururunu yaşadığını dile getirdi.

Hem takım olarak hem de bireysel olarak çok iyi bir sezon geçirdiğinin altını çizen İrfan Can Kahveci, şöyle devam etti:

"Hem kendi beklentim olan İrfan Can'ı hem de taraftarın beklediği İrfan Can'ı gösterdiğim için mutluyum. İnşallah bundan sonra da böyle devam ederiz. Benim beklentim hep daha iyisi. Atabildiğim kadar atmak, asit yapabildiğim kadar yapmak istiyorum. Sadece gol atıp asist yapmak değil, takıma hem savunma hem de hücumda katkı sağlamak istiyorum. Benim tek hedefim şampiyonluk."

İSMAİL KARTAL ETKİSİ

Bu sezon İsmail Kartal'ın gelmesiyle performansının yukarıya çıktığını dile getiren İrfan Can Kahveci, şunları söyledi:

"İsmail hocayla önceki dönemde de çalıştım. Hem kulübü hem bizi bilen bir hoca. Her zaman söyledim, her futbolcuya aynı şekilde yaklaşıyor. Hep sohbet ediyor. Sezon başında benim moral olarak yukarıya çıkmamı sağladı. Çok fazla konuşmalarımız oldu. Bu nedenle ona ayrıca teşekkür ederim.

Ben hiçbir zaman çalışmayı bırakmadım. Her zaman kendime güvendim. Takımda iyi oyuncular olduğunda da bu duruma yardımcı oluyor. İyi attığım pas bazen gol olmuyor ama kaliteli bir oyuncu yanımda olduğunda, normal bir pas bile atsam gol olabiliyor. Onların tabii ki faydası var. Çok önemli ve kaliteli isimler var. Kadroda kim olursa olsun, inşallah şampiyonlukla bitiririz."

İrfan Can Kahveci'nin '100'ü gülüyor! 'Benim tek hedefim şampiyonluk'

Hedefinin Fenerbahçe forması altında daha çok maç oynayıp efsaneler arasına girmek olduğunu dile getiren milli futbolcu, bu sezon 4 kupaya da talip olduklarını açıkladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Anadolu Ajansı / İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...