İskoçya'da yine Celtic şampiyon! 53. şampiyonluk bitime 4 hafta kala geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İskoçya'da yine Celtic şampiyon! 53. şampiyonluk bitime 4 hafta kala geldi

SPOR Haberleri

Rıdvan Yılmaz'ın forma giydiği İskoç devi Rangers şampiyonluğu bu sezon da Celtic'e kaptırdı. İskoç futbolcunun iki devinden Celtic, şampiyonluk maçında Hearts'ı 2-0 mağlup ederek üst üste ikinci, toplamda 53. şampiyonluğuna ulaştı. Avustralyalı teknik direktör Ange Postecoglou'nun çalıştırdığı Glasgow ekibi bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Celtic, Hearts'ı 2-0 yenerek İskoçya Premier Lig'in bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Normal sezonu en yakın rakibi Rangers'ın 13 puan önünde lider bitiren Celtic, şampiyonluk grubu maçlarının ilk haftasında Hearts'a konuk oldu. Hearts'tan Cochrane'in 45. dakikada kırmızı kart gördüğü karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

RANGERS'IN 55 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Sahadan 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluğu garantileyecek Celtic, Kyogo Furuhashi'nin 67 ve Oh Hyeon-gyu'nun 80. dakikadaki golleriyle maçı kazandı.

Celtic böylece İskoçya ligindeki peş peşe 2'nci, toplamda 53. şampiyonluğuna imza attı.

Glasgow kentinin bir diğer köklü kulübü Rangers, 55 şampiyonlukla İskoçya liginin en başarılı takımı unvanını elinde tutuyor.

İskoçya'da yine Celtic şampiyon! 53. şampiyonluk bitime 4 hafta kala geldi

https://twitter.com/CelticFC/status/1655229933809983489

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...