Ismael, sonunda Atiba'yı hatırladı

Ismael, sonunda Atiba'yı hatırladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson nihayet formasına kavuşuyor. Valerien Ismael’in göreve başlamasından bu yana kulübeye mahkum olan Kanadalı yıldız, Kayseri deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkacak.

MURAD TAMER

Fransız teknik adam Valerien Ismael, sarı kart cezası bulunan Josef de Souza’nın yerine Atiba’yı görevlendireceği öğrenildi. Böylelikle 39 yaşındaki oyuncu, Ismael yönetiminde ilk defa ilk on birde sahaya çıkmış olacak.

FORMÜL ARANIYOR

Dünya Kupası’na formda gitmek isteyen Atiba Hutchinson, Beşiktaş’la olan sözleşmesini bir yıl uzatmak amacında. Gelecek sezon genç ve dinamik bir kadro kurmayı planlayan Valerien Ismael ise Atiba’nın devam etmesine sıcak bakmadığını sportif direktör Ceyhun Kazancı’ya iletti. Atiba’yı kırmak istemeyen yönetimin sözleşme konusuna bir formül üretmeye çalıştığı öğrenildi.  

Ismael, sonunda Atiba'yı hatırladı

GENÇLİK AŞISINA DEVAM

Beşiktaş, dün altyapısından Emirhan Delibaş, Berkay Vardar, Necati Bilgiç , Serkan Emrecan Terzi  ve Göktuğ Baytekin ile sözleşme imzaladı. Bu arada kulübün idari ve mali genel kurulunun 28 Mayıs Cumartesi, başkanlık seçiminin de 29 Mayıs Pazar günü yapılacağı açıklandı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...