Dzeko, Tadic ve Bonucci'den takıma: Bu turu geçersek, finale kadar gidebiliriz

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Sabah

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile karşı karşıya gelmeye hazırlanan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın öğrencilerine "Bu turu geçersek, finale kadar gidebiliriz" dediği öğrenildi.

Türkiye Kupası'na vedanın ardından Süper Lig'de Hatayspor'u 2-0 yenerek moral bulan Fenerbahçe, rotasını Konferans Ligi'ne kırdı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın yanı sıra takımın 3 tecrübeli yabancısı, Samandıra'da Konferans Ligi motivasyonu yapıyor.

BU TURU GEÇERSEK FİNALE KADAR GİDEBİLİRİZ

Dzeko, Tadic ve Bonucci, takım arkadaşlarıyla yaptıkları konuşmalarda, "Biz güçlü bir ekibiz. Konferans Ligi'ni alabiliriz. Gruptan lider çıktığımızı unutmayın. Yapmamız gereken tek şey; motive olmak ve ne kadar çok istediğimizi göstermek. Bu kupada mücadele veren hiçbir takımdan daha aşağı kalır bir yanımız yok. Bu turu geçersek, finale kadar gidebiliriz" ifadelerini kullandı.

TÜM ANALİZLER YAPILDI

Öte yandan Sarı-lacivertli takımın teknik heyeti, Son 16 Turu'nda Union Saint-Gilloise ile deplasmanda oynayacağı ilk maç öncesi tüm analizlerini yaptı. İsmail Kartal takımla yaptığı toplantılarda, Belçika'da Anderlecht'in 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturan ve son maçında Oud Heverlee'yi deplasmanda 2-0 yenen rakibin gücüne vurgu yapıyor. 

FENERBAHÇE 4 FAVORİDEN BİRİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluk oranları bir kez daha güncellendi. Fenerbahçe, turnuvanın en büyük 4. favorisi olarak belirlendi. Sarı-lacivertlilere 8.8 oran verildi.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olarak Premier Lig'de 4. sırada yer alan Aston Villa (3.1) gösterilirken onu Fiorentina (4.8) ve Lille (6.2) takip etti. Kanarya'nın Perşembe günü TSİ 23.00'te karşılaşacağı Union SG, 16'lık oranla 7. sırayı aldı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...