İsmail Kartal onayı verdi! Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İsmail Kartal onayı verdi! Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

11 Ocak’ta başlayan ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic gibi kadrosuna kattı. Yapılan transferler ağır bir maddi yük oluştururken takımdan göndeilecek isimler tek tek belli olmaya başladı. Başkan Ali Koç İsmail Kartal’dan onayı aldı. Ferdi Karıoğlu transferi resmen bitti. İşte Ferdi Kadıoğlu transferinde son durum...

Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı performansla herkesin beğenisini toplayan Ferdi Kadıoğlu, büyük kulüplerin radarına girmiş durumda. Transfer iddialarıyla sık sık gündeme gelen yıldız oyuncunun geleceği belli oldu. İsmail Kartal onayı verdi. 

GELECEĞİ BELLİ OLDU 

UEFA Avrupa Ligi’nde gösterdiği performansla ismini altın harflerle yazdıran Ferdi Kadıoğlu, birçok Avrupa kulübünün radarında. Adı sık sık transfer listesinde olan Kadıoğlu, kararını verdi. 

İSMAİL KARTAL ONAYI VERDİ 

Milli yıldızın transferinden büyük kazanç elde etmek isteyen sarı-lacivertli takımda karara verildi. Sabah'ın haberine göre; Yönetimin, gelen teklifleri geri çevirdiği milli sağ bek oyuncusunun sezon sonuna kadar kadroda tutulmasına karar verildi. Gelecek olan teklifler sezon sonunda değerlendirilecek.

İsmail Kartal onayı verdi! Ferdi Kadıoğlu transferi resmen bitti

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 30 resmi maça çıkarken bu karşılaşmaların 29'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2613 dakika sahada kalan 24 yaşındaki milli sağ bek oyuncusu, 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...