İsmail Kartal'a kariyerinin şoku: Sen böyle bir kadroyla nasıl çıkıyorsun anlamıyorum hocam

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
İsmail Kartal'a kariyerinin şoku: Sen böyle bir kadroyla nasıl çıkıyorsun anlamıyorum hocam

Spor Haberleri  / Sporx

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Ankaragücü'ne elenen Fenerbahçe'de spor yorumcusu Gürcan Bilgiç 3-0'ın faturasını İsmail Kartal'a kesti.

Spor yorumcularından Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin deplasmanda Türkiye Kupası'na veda ettiği Ankaragücü maçını değerlendirdi. İşte Gürcan Bilgiç'in değerlendirmesi...

NASIL BÖYLE BİR ROTASYON YAPIYORSUN

Fenerbahçe sanki bugün elenmeye çıkmış gibiydi. Kaleci dahil arkadaki 5'li ilk defa yan yana oynuyor. Sen kupa deplasmanına giderken 7 rotasyon oyuncusuyla nasıl çıkabiliyorsun aklım almıyor.

İsmail Kartal'a kariyerinin şoku: Sen böyle bir kadroyla nasıl çıkıyorsun anlamıyorum hocam - 1. Resim

Bu elenmenin hayırlı bir tarafı olarak maç yükünün azalması olarak görebiliriz başka bir şey yok. Ben bugün Fenerbahçe'nin hiçbir şekilde turu geçmek isteyerek maça çıktığını düşünmüyorum. Bu maçla anladığımız şey Fenerbahçe'nin konsantrasyonunu Süper Lig'e ve Konferans Ligi'ne verdiğini düşünüyorum.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yunus 28 Şubat 2024 02:14

Peki maça çıkan kadro F bahçenin oyuncuları değil mi ,Hoca ne yapsın!Yaptınız transferleri adamın önüne koydunuz, İsmail hoca haklı .

Selahaddin 28 Şubat 2024 01:03

Bitsin artık bu çile danınam çekemem bile bile.

Sonraki Haber Yükleniyor...