İsmail Kartal'dan o soruya ilginç cevap
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Eskişehirspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Kaydet
|
İSMAİL KARTAL: NE HAKKINDA?
"Kendiniz özeleştiri yapacak mısınız?" sorusuna "Ne hakkında?" diye cevap veren İsmail Kartal sonrasında "Kazandığımız zaman nasıl oyuncularımıza övgüler yapıyorsak, bugün bu tercihleri yaptık. Oyuna kim girerse girsin aynı şeyi yapacaktı. Futbolda bir hafta kazandık diye öyle, bir hafta puan kaybettik diye böyle olmaz. Kendimizi tabii ki eleştireceğiz ama maç 1-1 bitti ve 1 puanla buradan ayrılıyoruz" diye konuştu.
BASIN TOPLANTISI
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını ve sahada silik kaldıklarını söyledi.
Maça disiplinli başladıklarını belirten Kartal, "Oyun olarak çok fazla üretken değildik. Rakip buna izin vermedi. Onlar da kendi alanlarına geçerek bizi oynatmadı. Buradan bir puan almayı istediler. İlk devre öne de geçtik, ikinci yarı istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık. Sahada silik kaldık" dedi.
Eskişehir'den 1 puan aldıklarını ifade eden Kartal, şöyle devam etti:
"Önümüzde 6 maç var. Bu maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz."
Oyun içinde değişiklikler yaptıklarını ve geçen hafta Bursaspor'u yendiklerini hatırlatan Kartal, "Bu hafta ise berabere bitti. Genele bakıyoruz. Takım olarak ikinci yarı sahada silik kaldık" değerlendirmesini yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıda 1-0'lık skoru korumak için bir plan yapmadıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
"Biz topa sahip olmak istedik ve oynamak istedik. Zeminin çok sert olduğunu söylediler. Ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık ve bir puan aldık. Emre'nin kasığında ufak bir problem oldu. Oyundan onun için aldık."
Bizi Takip Edin

