İspanyol basını Neymar transferini duyurdu! Brezilyalı oyuncu ters köşe yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İspanyol basını Neymar transferini duyurdu! Brezilyalı oyuncu ters köşe yaptı

SPOR Haberleri

Fransız devi PSG'de forma giyen Neymar'ın sezon sonu İspanya'ya gideceği öne sürülmesine rağmen ortaya çıkan gerçek hayranlarını şaşırttı. İngiltere'den takipleri olan yıldız oyuncunun emekli olacağı kulüp belli oldu.

Fransa Ligue 1'de PSG forması giyen Neymar, Lille ile oynanan maçta sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Brezilyalı yıldızın en az 4 ay idmanlara çıkamayacağı öğrenilmişti. Paris ekibiyle 2 senelik daha sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki yıldızın hakkında çıkan transfer iddiaları kamuoyunu şaşırttı. 

The Athletic'te yer alan habere göre; İngiltere ve İspanya'dan talipleri olan Neymar'ın ayrılık söylentilerinin aksine PSG ile sözleşme uzatarak emeklilik planları yaptığı öğrenildi. Fransa'da en az 3 sene daha oynamak isteyen Brezilyalı milli oyuncunun, olası ayrılık durumunda Avrupa'da başka bir takımda forma giymeden ülkesine dönüş yapabileceği konuşuluyor.

İspanyol basını Neymar transferini duyurdu! Brezilyalı oyuncu ters köşe yaptı

NEYMAR REKOR BEDELLE TRANSFER OLMUŞTU

2017 yılında Barcelona'dan PSG'ye 222 milyon euro bedelle transfer olan Neymar, dünya futbol tarihine geçerek rekor kırmıştı. Toplamda 13 kupa kazandığı Franzsız ekibinde 173 maça çıkan Neymar, 118 gol atıp, 43 de asist yaptı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...