İstanbulspor Kasımpaşa'yı devirdi, Fatih Tekke yönetiminde ilk kez 3 puanı bir arada gördü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbulspor Kasımpaşa'yı devirdi, Fatih Tekke yönetiminde ilk kez 3 puanı bir arada gördü

SPOR Haberleri

İstanbulspor Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti, teknik direktör Fatih Tekke dönemindeki ilk lig galibiyetini elde etti. 16. haftaya 8 puanla giren ve son 7 maçını kaybeden İstanbulspor bu kritik galibiyetle puanını 11 yaparak 10 puanlı Ümraniyespor'u geçip son sıradan kurtuldu. 15 puanda kalan Kasımpaşa ise yeni hocası Selçuk İnan'la çıktığı 3. resmi maçını da kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İstanbulspor evinde Kasımpaşa'yı 2-1 yendi. Fatih Tekke'nin takımı 7 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Sarı-Siyahlılar 25. dakikada Petratta'nın golüyle 0-1 geriye düştüğü maçta Valon Ethemi (29) ve Kaan Gültekin'in (78) golleriyle kazandı.

EMİR KAAN GÜLTEKİN İLK GOLÜNÜ ATTI

İstanbulspor'un 22 yaşındaki forveti attığı galibiyet golüyle Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşadı.

78. dakikada İstanbulspor ikinci golü buldu. Ethemi'nin sağdan kullandığı serbest vuruş sonrası ceza sahasında oluşan karambolde Emir Kaan Gültekin'in kafa vuruşunda, top kaleci Ertuğrul Taşkıran'dan döndü. Emir Kaan, yakın mesafeden yaptığı ikinci vuruşta meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-1

İstanbulspor Kasımpaşa'yı devirdi, Fatih Tekke yönetiminde ilk kez 3 puanı bir arada gördü

FATİH TEKKE: DAHA İYİ SAVUNMA YAPMAMIZ LAZIM

Mücadelenin ardından İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İstedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyleyen Tekke, “Oynamamız gerektiği gibi oynadık. İlk bölümde Kasımpaşa daha etkiliydi. Yerleşimleri çok net belirlememize rağmen oyun içerisinde hatalar olabilir. Daha sert ve iyi savunma yapmamız lazım. Galatasaray maçından sonraki mücadele ve isteğimiz arttı. Önemli bir galibiyetti. 12’sine kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız. Takımımıza katacaklarımız da olacak” şeklinde konuştu.

https://twitter.com/istanbulspor/status/1608131178204127235

Stat: Esenyurt Necmi Kadıoğlu

Hakemler: Suat Arslanboğa, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

İstanbulspor: Jensen, Duhaney, Ologo (Dk. 87 Mehmet Yeşil), Okan Erdoğan, Duhan Aksu, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, Rroca (Dk. 88 Cajic), Emir Kaan Gültekin (Dk. 87 Oğuzhan Berber), Ethemi (Dk. 90+9 Kağan Miray Bağış), İbrahim Yılmaz (Dk. 90+6 Ali Yaşar)

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Bruma, Tarkan Serbest, Hadergjonaj, Petretta (Dk. 77 Ahmet Emin Engin), Tırpan, Celina (Dk. 65 Hajradinovic), Eysseric (Dk. 89 Yasin Özcan), Fall, Ben Ouanes, Koita (Dk. 77 Bahoken)

Goller: Dk. 26 Petretta (Kasımpaşa), Dk. 29 Ethemi, Dk. 78 Emir Kaan Gültekin (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 38 Tırpan, Dk. 49 Tarkan Serbest, Dk. 51 Bruma, Dk. 62 Petretta (Kasımpaşa), Dk. 49 İbrahim Yılmaz, Dk. 63 Muammer Sarıkaya (İstanbulspor)

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1608143296555266049

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...