İtalyan teknik direktör Francesco Farioli Fransa'nın Nice takımının başına geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İtalyan teknik direktör Francesco Farioli Fransa'nın Nice takımının başına geçti

SPOR Haberleri

Süper Lig'de 2 dönem Alanyaspor'u yarım sezon da Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan teknik direktör Francesco Farioli, Ligue 1 ekiplerinden Nice ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransız kulübü transferi resmen açıkladı.

Teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de başlayan ve Alanyaspor'daki başarılarıyla hatırlanan İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli, Ligue 1 ekiplerinden Nice'in başına geçiyor. 

Şubat ayından beri boşta olan ve adı pek çok kulüple anılan 34 yaşındaki Farioli, Fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız kulübü transferi resmen açıkladı.

https://twitter.com/ogcnice/status/1674828906703077406

ALANYASPOR'DAN İSTİFA ETMİŞTİ

Alanyaspor’un genç hocası şubat ayında Galatasaray ile oynanan hazırlık maçının ardından istifa etmişti. Akdeniz ekibi, 34 yaşındaki teknik direktör yönetiminde ligde 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 25 puan toplayarak, 11. sırada yer aldı.

Farioli'nin ardından takımın başına Ersun Yanal getirilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...