İZLE | Kerem Aktürkoğlu'nun golü Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İZLE | Kerem Aktürkoğlu'nun golü Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. haftanın en iyi golleri belirlendi. İlk sırada Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United'a attığı gol yer aldı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Manchester United'a attığı gol, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde haftanın golü seçildi.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında sahasında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı ve tur umutlarını son maça taşıdı.

Sarı kırmızılılara 3-3'lük beraberliği getiren golü Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Maça yedek kulübesinde başlayan ve 60. dakikada oyuna dahil olan Türk yıldız, Onana'yı harika bir golle mağlup etti.

İZLE | Kerem Aktürkoğlu'nun golü Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyisi seçildi

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN FİLİSTİN PAYLAŞIMI: UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ

Twitter hesabından barış çağrısında bulunan Türk yıldız, "Bu attığım golü, umut ve barış dolu bir geleceğe sahip olmayı hak eden Filistin’deki tüm çocuklara armağan ediyorum. Onların cesareti ve direnci, sahada bana ilham veriyor.Her zaman kalbimizdesiniz. Sizleri unutmadık ve unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GOLÜ

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1730555015633260890

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...