Jayden Oosterwolde: Fenerbahçe - Ümraniyespor maçında Arda Güler'e bayıldım

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Parma’dan kadrosuna kattığı Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde, ransfer sürecinde sarı-lacivertlilerin Hollandalı eski oyuncuları Pierre van Hooijdonk ve Dirk Kuyt ile konuşmadığını, Ferdi Kadıoğlu ile de herhangi bir görüşmesi olmadığını aktardı. 21 yaşındaki futbolcu, statta izlediği 5-1'lik Ümraniyespor maçında Arda Güler'e bayıldığını ifade etti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin, İtalyan ekibi Parma’dan kadrosuna kattığı Jayden Oosterwolde, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖRDÜM"

Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Oosterwolde, "Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim. Düşündüğüm şeylerin gerçek olduğunu geldiğimde daha net anladım. F.Bahçe'nin büyüklüğünü buraya geldikten sonra da gördüm. Taraftarlar beni her zaman desteklediler. Umarım bizi sezon sonuna kadar desteklemeye devam ederler" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin çok şeyler beklediği 21 yaşındaki sol bekin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

"OYNAMAYA HAZIRIM"

"İtalya'da da sürekli süre alıyordum. Çok büyük bir camiaya geldim. Burada da baskının olacağına şüphem yok. Fenerbahçe'ye yardımcı olmak için her zaman hazırım. Bu takıma ve taraftarlara neler katabileceğimi göstermek istiyorum. Bunu da yapabileceğimi biliyorum. Fenerbahçe'ye şampiyonluk yolunda yardımcı olmak için geldim."

Jayden Oosterwolde: Fenerbahçe - Ümraniyespor maçında Arda Güler'e bayıldım

HOLLANDA MİLLİ TAKIMI HAYALİ

"Böyle bir hayalim var. Genç takımın bir parçasıydım. Hollanda milli takımının ikinci takımına da gidecektim, ama yaşamış olduğum sakatlıktan dolayı gerçekleşmedi. Umarım böyle bir davet alabilirim. Bunu yapabilmek için iyi bir performans ortaya koymak zorundayım."

JORGE JESUS YORUMU

"Ben Jorge Jesus ile alakalı çok olumlu şeyler duydum. Kendisi gerçekten çok iyi bir teknik adam. Ondan çok şey öğreneceğimden şüphem yok. Hayalim, burada iyi bir performans ortaya koyarak, Premier Lig'e gitmek ve Hollanda milli takımında boy göstermek."

"GELİRKEN KİMSEYLE GÖRÜŞMEDİM"

"Farklı liglerden ilgi vardı. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Kariyerimin bir sonraki aşamasını düşünerek buraya geldim. Benim burada tek amacım, takıma yardımcı olmak. Yeteneklerimi ortaya koymak istiyorum. Umarım benim katkımla beraber şampiyonluklar ve kupalar kazanırız. Sonrasında neler olacağını göreceğiz."

Jayden Oosterwolde: Fenerbahçe - Ümraniyespor maçında Arda Güler'e bayıldım

"İTALYA'DA DEFANSİF YÖNÜM GÜÇLENDİ"

"Defansif anlamda hızlı bir oyuncu olduğumu söyleyebilirim. Savunmada 1'e 1 pozisyonlarda da iyi olduğumu düşünüyorum. Beni biraz izlemişseniz ofansif bir oyuncu olduğumu da görmüşsünüzdür. Saha içerisinde ileri çıkmayı ve takımıma asist anlamında fayda sağlamayı seviyorum. Geçen yıl da İtalya'da oynuyordum. Orada da defansif yönlerimi güçlendirdiğimi düşünüyorum. Ofansif ve defansif anlamda iyi olduğumu söyleyebilirim."

"TEKLİFİ DUYDUĞUMDA ŞOK OLDUM"

"Tam tarihi hatırlamıyorum ama zannedersem ocak ayı başındaydı. Teklifi ilk duyduğumda şok olmuştum. Böyle bir ilgi ve teklifi beklemiyordum. Elbette ki bu ilgiyi duyunca çok mutlu oldum ve buraya geldim."

Stada trafikten dolayı biraz geç geldik. İkinci yarıyı izleyebildik ve atmosfer çok iyiydi. Bu atmosferde oynamak için kendimi hazır hissediyorum. Valencia, 4 gol attı. O benim dikkatimi çekti. Ayrıca 10 numaramız Arda iyi bir oyun ortaya koydular. Takım arkadaşlarımla oynamak için sabırsızlanıyorum."

ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Fenerbahçe'de 24 numaralı formayı giyeceğini açıklayan Oosterwolde, "Taraftarlarımızın beklentisi, şampiyonluk. Şampiyon olmayı ben de çok ama çok istiyorum. Galatasaray ile 4 puan fark var. Maç maç bakmak durumundayız. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Amacımız, bu yönde. Bu şekilde düşünürsek şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Bunu gerçekleştirmek için iyi bir performans ortaya koymalı ve birbirimize güvenmeliyiz.

Bunu yapabilirsek bana göre şampiyon biz olacağız. Buraya geldikten sonra bu baskıyı fazlasıyla hissettim. Bu takımın şampiyonluğu ne kadar çok istediğini biliyor ve görüyorum. Ben de bunun için savaşmaya hazırım. Saha içi ve dışında bu takımın menfaati için elimden geleni yapacağım" diyerek sözlerini noktaladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...