Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak itiraf!

Düzenleyen: / Kaynak: Sporx
- Güncelleme:
Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak itiraf!

Spor Haberleri  / Sporx

Kasımpaşa galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde "Artık maçları sezon başında olduğu kadar kolay kazanamıyoruz, savaşmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu 2-1 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

ARTIK KOLAY MAÇ KAZANAMIYORUZ

Son dakikalarda gelen galibiyet golünü değerlendiren Oosterwolde, "Galibiyetten ötürü çok mutluyum. Artık maçları sezon başında olduğu kadar kolay kazanamıyoruz, savaşmamız gerekiyor. Bizler de şampiyonluk için savaşmaya devam ediyoruz. Son dakikalarda gol attığım için mutluyum." dedi.

Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak itiraf! - 1. Resim

Oynadığı pozisyonlar için konuşan Oosterwolde, "Takımımızda çok kaliteli, birden fazla pozisyonda oynayabilen oyuncular var. Benim için hangi pozisyonda oynadığımın önemi yok. Hocamız nerede oynamamı isterse oynarım ve elimden geleni yaparım." sözlerini sarf etti.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLİRDİK

Oynadığı mevki hakkında konuşan Ferdi, "Solda ya da sağda oynamam fark etmez, takım için her şeyimi veririm. Zor bir maç oldu, çok daha iyi olmamız gereken zamanlar vardı maçta. Daha iyisini yapabilirdik. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, iyi oynamadığımız anlarda da bize büyük destek oldular. Bu desteklerini sezon sonuna kadar sürdürmelerini istiyoruz." dedi.

Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak itiraf! - 2. Resim

Son dakikalarda atılan gole değinen Ferdi, "Büyük takımlar son dakikalarda gol atar. Biz sürekli olarak baskı yapıyoruz ve rakibi fazlasıyla yoruyoruz. Fenerbahçe gibi büyük takımlar da bundan faydalanıyor ve golleri buluyoruz." sözlerini sarf etti.

GOL ATACAĞIMI HİSSETTİM

Attığı gole değinen Mert Hakan, "Dün son idman bittikten sonra Bonucci ile frikik attık. 'Sana nasıl vurulacağını göstereceğim' dedi. Golden sonra onun yanına gitmek istedim. Çok büyük bir karakter, bize çok yardımcı oluyor. Gol atacağımı hissetmiştim. Çok mutluyum." dedi.

Jayden Oosterwolde'den çok konuşulacak itiraf! - 3. Resim

Şampiyonluk yarışına değinen Mert Hakan, "Zor bir süreçten çıktım. Taraftarımız büyük bir destek verdiler bize. Fenerbahçe birlikte olduğunda gerçekten çok büyük bir camia. Taraftarımız sezon sonuna kadar dişlerini sıksın. Bu sene olacak gibi hissediyorum gerçekten. Tekrar söylüyorum; Fenerbahçe yıkılmaz." sözlerini sarf etti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Sporx
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...