Jayden Oosterwoolde'ye üç kişi daldı! Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında gergin anlar

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Jayden Oosterwoolde'ye üç kişi daldı! Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında gergin anlar

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Son Dakika Fenerbahçe haberi... Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe kritik maçta 3 puan mücadelesi verirken 2. yarıda yaşanan gerilim maça damga vurdu. Oosterwolde ile Belhanda arasındaki elektriklenme yangına dönüştü, Belçikalı savunmacıya başta Kevin Rodriguez olmak üzere üç Demirsporlu futbolcu yüklendi, saha bir anda karıştı.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Yukatel Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Jayden Oosterwoolde'ye künde atıldı!

77. dakikada Belhanda ile girdiği ikili mücadelede yaşanan gerilim, Kevin Rodriguez'in olay yerine gelip gerilimi tırmandırmasıyla saha bir anda karıştı. Belçikalı savunmacı yerde kalırken, sosyal medyaya da yansıyan görüntülerde Demirsporlu üç futbolcunun sert müdahaleleri gözden kaçmadı.

Jayden Oosterwoolde'ye üç kişi daldı! Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında gergin anlar

Maçın hakemi Halil Umut Meler, yaşanan gerginliğin ardından Belhanda ve Oosterwolde'ye sarı kart göstermekle yetindi.

İSMAİL YÜKSEK'İN YERİNE CRESPO

Teknik direktör İsmail Kartal, ligde son oynadıkları ve 3-2 yenildikleri Trabzonspor maçına göre ki ilk 11'de 1 değişiklik yaptı.

Ligde 30 puanla ikinci durumda olan Fenerbahçe, ligde 6. sırada olan Yukatel Adana Demirspor karşısına Livakovic, Osayi, Samet Akaydın, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Zajc, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko ilk 11 ile sahaya çıktı.

Fenerbahçe'de Trabzonspor karşısında kırmızı kart gören İsmail Yüksek kadroda yer almazken, teknik direktör Kartal, o maçta oyuna sonradan giren Crespo'ya ilk 11'de şans verdi.

KLUİVERT'TEN 4 DEĞİŞİKLİK

Ligde 6 galibiyet ve 3 beraberlik sonucunda topladığı 21 puanla haftaya 6. sırada giren Akdeniz ekibi, geçen hafta deplasmanda 1-1 berabere kaldığı EMS Yapı Sivasspor maçına göre Fenerbahçe karşısında ilk 11'de 4 değişiklikle sahada yer aldı.

Mavi lacivertli takım Fenerbahçe karşısına Ertaç Özbir, Svensson, Semih Güler, Gravillon, Rodrigues, Ndiaye, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Belhanda, Yusuf Sarı, Niang ilk 11 ile çıktı.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, Sivasspor karşısında başlangıç kadrosundaki İsmail Çokçalış, Abdulsamet Burak, Stambouli ve Zeneli yerine Svensson, Gravillon, Emre Akbaba ve Yusuf Sarı'ya şans verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...