Jehezkel krizi büyüyor! Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev'den skandal paylaşım

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Jehezkel krizi büyüyor! Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev'den skandal paylaşım

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, '7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına yönelik destekleyici paylaşım yaptı. Sosyal medyada yoğun tepki alan Karzev'in takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor'a attığı golden sonra bilekliğine yazdığı "7 Ekim ve 100 gün" yazılı mesajla İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek vermişti. 

Maç sonrası kadro dışı kalan Jehezkel, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Jehezkel'in tercüman vasıtasıyla ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Jehezkel krizi büyüyor! Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev'den skandal paylaşım

EDEN KARZEV'DEN SKANDAL DAVRANIŞ

Jehezkel'in bu hareketi sonrası bir skandal da Başakşehir'de oynayan Eden Karzev'den geldi. Karzev de Jehezkel'e benzer şekilde '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntıladı sosyal medya hesabından paylaşarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına destek verdi.

BAŞAKŞEHİR, SAVUNMA İSTEDİ

Başakşehir, 23 yaşındaki İsrailli futbolcusu Eden Karzev hakkında disiplin soruşturması başlatıldığını açıkladı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...