Jorge Jesus: Arao’nun pozisyonu temiz, Valencia'nın penaltısı verilmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus: Arao’nun pozisyonu temiz, Valencia'nın penaltısı verilmedi

SPOR Haberleri

Karagümrük'ü geriden gelerek mağlup eden Fenerbahçe'nin deplasmandaki yenilmezlik serisi 7 maça çıktı. Maçta Arao'nun sayılmayan golü ve Valencia'nın verilmeyen penaltısı tartışma konusu oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'u maç son gündeminde maçın hakemi Abdülkadir Bitigen ve VAR'dakiler vardı...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 geriden gelip 2-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Portekizli çalıştırıcı maçı şu sözlerle değerlendirdi:

ENNER VALENCİA'NIN PENALTISI NEDEN VERİLMEDİ?

“Oyuncularımı tebrik ediyorum. Geriden gelerek çevirdiğimiz bir maç daha oldu. Alanyaspor karşısında da benzer bir senaryo yaşanmıştı. Bugün yine aynısını yaptık. Aslında hakem yönetimi de maçı bizim için biraz karmaşıklaştırdı. Arao’nun temiz golünün neden iptal edildiğini anlamadım. Aynı zamanda Enner Valencia’ya yapılan penaltının neden verilmediğini anlamadım. Ama takımım gücünü ortaya koydu, inanmaya devam etti.  

Skoru değiştirebileceğine inandı. Biz hala ligin ortada olduğunu düşünüyoruz, hala şansımız olduğuna inanıyoruz. Çünkü rakiplerimiz de puan kaybedecek. Bu kalan 8 maçta hangi takımın daha az puan kaybedeceğini göreceğiz. Ama belirtmiş olduğum gibi biz hala inanıyoruz. Şampiyonluk yarışının içerisindeyiz, kupada yarı finaldeyiz. Ligde ezeli rakibimizin 6 puan gerisindeyiz. Bütün bunları özetlersek biz hala inanıyoruz, savaşmaya devam ediyoruz. Bugün de bir kez daha oyuna giren oyuncular takımımızın skoru değiştirmesine yardımcı oldular. Takımın performansından memnunum.”

JOAO PEDRO'NUN PERFORMANSI 

Joao Pedro’nun performansını da değerlendiren Jesus, “Pedro’nun bu sezon çok şanssız olduğu, şanssız sakatlıklar yaşadığı doğru. Ağır sakatlıklar yaşadı. Aynı zamanda geçen haftayı hasta olarak geçirdi. Birkaç gün hastaydı. Bugün onu oyuna sokarken fiziksel olarak en iyi kapasitesinde olmadığını biliyordum ama ön tarafta da değişiklik yapmamız, bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyordu ki kendisi topu çok iyi saklayan bir oyuncu. Penaltı beklediğimiz pozisyonda onun güzel bir oyunu vardı.” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1645520787946831910

Jorge Jesus: Arao’nun pozisyonu temiz, Valencia'nın penaltısı verilmedi

Arao'nun 8. dakikada attığı gol VAR'dan döndü 

"EĞER HAKEMLER BUNLARA FAUL ÇALIYORSA..."

Son olarak bir kez daha Arao’nun iptal edilen golüne değinen Jesus, “Arao’nun golünün bir kez daha neden iptal edildiğini anlayamadım. Eğer hakemler bunlara faul çalıyorlarsa her hakem ceza sahası içindeki her pozisyonda faul vermeli çünkü Arao o an aksiyon içerisinde değil. Arao’nun pozisyonu tamamen temiz. Ben bugün kazandığımız halde bunu söylüyorum,  kaybettikten sonra bir bahane olarak söylemiyorum. Kazanmamıza rağmen söylüyorum. Hakemler hakkında konuşmayı sevmiyorum. Umarım bu sezon bir daha hakemler hakkında konuşmak zorunda kalmam.” diyerek sözlerini tamamladı. (Fenerbahce.org)

JORGE JESUS'TAN ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ

Taraftardan gelen tepkilerle ilgili Jesus, “Bizler kadar şampiyonluğa inandığını düşünmüyorum. Bildiğim kadarıyla Fenerbahçe son yıllarda ligin son bölümüne çift kupa ihtimaliyle girmedi. Hem kupa hem lig ile girmedi. Biz inanıyoruz. Taraftarın inandığını düşünmüyorum. Zaman zaman tepkiler olabiliyor. İstemediğimiz tepkilerle karşılaşabiliyoruz. Son 2 maçta bunlar yaşandı. Takımı çok sevmek hem kazanırken hem kaybederken olmalı. Sadece kazandığınız zaman iyi ve tutkulu olmanın bir anlamı yok” sözleriyle karşılık verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...