Jorge Jesus Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! Derbi hezimetine rağmen güldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! Derbi hezimetine rağmen güldü

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray derbisinin oynandığı esnada bir taraftarın Flamengo ile ilgili söylediği sözlere gülünce sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a 3-0 kaybeden Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un hareketleri gündem oldu.

Karşılaşma sonrası basın toplantısına katılmayan Portekizli hocanın maç içindeki davranışları şaşırttı.

Takımının Galatasaray karşısında yenik durumda olduğu esnada bir taraftarın "Flamengo'ya gel" sözleri karşısında gülen Jesus, Sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Başakşehir ile Türkiye Kupası'nda oynanacak olan final  maçı sonrası görevden ayrılması beklenen Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı ile görüştüğü öne sürülmüştü.

Jorge Jesus Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! Derbi hezimetine rağmen güldü

JORGE JESUS NEREYE GİDECEK?

Ayrıca devre arası adı Brezilya Milli Takımı ile de anılan Portekizli hocanın nasıl bri karar vereceği merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'yi bu sezon Süper Lig'de şampiyon yapamayan Jesus ile yola devam etmeyi düşünmeyen Ali Koç'un gelecek haftadan itibaren yeni teknik direktör için girişimlerini hızlandıracağı belirtildi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1665635218546388992

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...