Jorge Jesus ilk derbisinde... Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi için 3 değişiklik

Düzenleyen:
Jorge Jesus ilk derbisinde... Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi için 3 değişiklik

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye kariyerindeki ilk derbisine Vodafone Arena'da Beşiktaş karşısında çıktı. 68 yaşındaki Portekizli teknik direktör derbi için 3 değişiklik yaptı.

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye'deki ilk derbi deneyimi yaşadı. Sarı-lacivertli yönetimin, sezon başında takımın başına getirdiği 68 yaşındaki Portekizli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş deplasmanında takımının başında yer aldı.

SERDAR AZİZ 75 GÜN SONRA DÖNDÜ

Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan tecrübeli stoper Serdar Aziz, uzun bir aranın ardından sahalara döndü. Sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı ilk resmi maçta Dinamo Kiev deplasmanında forma giyen Aziz, söz konusu karşılaşmada sakatlanarak formasından uzak kalmıştı.

Sakatlığının ardından kadroya dönen ancak hiç süre almayan Serdar Aziz, son olarak Rennes maçında yedek soyunmuştu. 31 yaşındaki stoper, Dinamo Kiev ile 20 Temmuz'da oynanan maçtan 75 gün sonra Beşiktaş derbisinde formasına kavuştu.

Jorge Jesus ilk derbisinde... Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi için 3 değişiklik

JESUS'TAN 3 DEĞİŞİKLİK

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş derbisine çıkan Fenerbahçe’de, Alanyaspor maçına göre 3 değişik isim sahada yer aldı. Teknik Direktör Jesus, Alanyaspor maçında 11’de sahaya çıkan Alioski, Rossi ve Emre Mor’u yedek soyundururken, bu futbolcuların yerine Serdar Aziz, Lincoln ve İrfan Can Kahveci’ye görev verdi.

Fenerbahçe’de tedavileri devam eden Joshua King ve Luan Peres maç kadrosunda yer almadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...