Jorge Jesus'la yola devam! Fenerbahçe antrenmanında Ali Koç'la birlik beraberlik fotoğrafı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'la yola devam! Fenerbahçe antrenmanında Ali Koç'la birlik beraberlik fotoğrafı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Jorge Jesus'la yola devam kararı aldı. Fenerbahçe Başkanı Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, antrenman öncesi teknik heyet ve takımla bir araya geldi. Takıma ve teknik ekibe desteklerine ileten Başkan Ali Koç, çalışmanın bir bölümünü de izledi. Portekizli çalıştırıcının gönderildiği iddia edilmişti.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da, antrenmanın bir bölümünü takip etti.

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Ali Koç ve Jorge Jesus, durum değerlendirmesi için sabah saatlerinde kulüp binasında buluştu. Görüşme 3 saatten fazla sürdü. Toplantı az önce sona erdi ve Portekizli teknik adam, özel aracıyla Samandıra’ya gitmek için kulüpten ayrıldı.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1643283389624057856

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde salonda yapılan core çalışmasıyla başlayan antrenman, sahada yapılan koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle devam etti. İdman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Fenerbahçe - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı 6 Nisan Perşembe günü oynanacak. Kadıköy'deki mücadele saat 20.30'da başlayacak.

BREZİLYA'DA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler sezon başında göreve getirdiği 69 yaşındaki teknik direktörle yollarını ayırdı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Dünkü Beşiktaş yenilgisinin ardından bir maç eksiğiyle lider Galatasaray'ın 9 puan gerisine düşen Fenerbahçe, ligin bitimine 10 hafta kala şampiyonluk şansını büyük ölçüde azaltmıştı. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gönderilmesiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Jorge Jesus'un ismi bir süredir Brezilya'nın en çok taraftarı olan kulübü Flamengo ile anılıyordu. Brezilya ekibine yakın sosyal medya hesapları Jesus paylaşımlarına devam ediyor.

Jorge Jesus'la yola devam! Fenerbahçe antrenmanında Ali Koç'la birlik beraberlik fotoğrafı

Fenerbahçe, iç sahada Trabzonspor 34. haftada, Galatasaray ile de 37. haftada deplasmanda karşılaşacak. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...