Kahrolsun İsrail yaşasın İsmail! Fenerbahçe taraftarlarından Filistin'e destek

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Kahrolsun İsrail yaşasın İsmail! Fenerbahçe taraftarlarından Filistin'e destek

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe, Süper Lig’de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ederek, bu sezonki galibiyet serisini 16 maça çıkardı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Sarı-Lacivertli taraftarlar maçın ardından tribüne çağırdıkları teknik direktör İsmail Kartal lehine yaptıkları "Kahrolsun İsrail yaşasın İsmail" tezahüratıyla Filistin'e destek oldu.

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşırken, sahadan Dzeko ve Tadic'in golleriyle 2-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde sezona başarılı bir giriş yapan Fenerbahçe, galibiyet serisine Kasımpaşa maçında da devam etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi elemelerinde 6, grup aşamasında 2 galibiyet alan Fenerbahçe, Süper Lig'de de 8 kez mücadele etti. Sarı-lacivertliler, sırasıyla Gaziantep FK, Samsunspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Alanyaspor, RAMS Başakşehir, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa maçlarından 3 puanla ayrıldı.

Kanarya, bu sezon oynadığı 16 maçın tamamında galibiyet sevinci yaşadı.

FİLİSTİN'E SARI-LACİVERT DESTEK

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Sarı-Lacivertli taraftarlar maçın ardından tribüne çağırdıkları teknik direktör İsmail Kartal lehine yaptıkları "Kahrolsun İsrail yaşasın İsmail" tezahüratıyla Filistin'e destek oldu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1711081845784186910

Kahrolsun İsrail yaşasın İsmail! Fenerbahçe taraftarlarından Filistin'e destek

https://twitter.com/gencfborg/status/1711081502828568941

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...