Kanada 36 yıl sonra Dünya Kupası'nda, Süper Lig'den Atiba Hutchinson ve Samuel Adekugbe kadroda

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kanada 36 yıl sonra Dünya Kupası'nda, Süper Lig'den Atiba Hutchinson ve Samuel Adekugbe kadroda

SPOR Haberleri

Kanada Milli Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası kadrosu açıklandı. Beşiktaş efsanesi Atiba Hutchinson'ın kaptan olarak yer alacağı turnuvada Kanada F Grubu'nda Belçika, Fas ve Hırvatistan ile mücadele edecek. 39 yaşındaki Atiba, 2022 Dünya Kupası'nın da en yaşlı futbolcusu olacak.

1986 Dünya Kupası'nda sonra ilk kez 2022 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan ve Katar'a iddialı gelen Kanada Milli Takımı'nın kadrosu açıklandı.

Teknik direktör John Herdman'ın açıkladığı 26 kişilik kadroda, Beşiktaş'tan Atiba Hutchinson ve Hatayspor forması giyen Samuel Adekugbe da yer aldı.

39 yaşındaki Atiba sakatlıktan dönüp bu sezon ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Serik Belediyespor maçında forma giymişti.

https://twitter.com/CanadaSoccerEN/status/1591779120131997696

ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜ

F Grubu'nda Belçika, Hırvatistan ve Fas ile mücadele edecek Kanada'nın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Milan Borjan (Kızılyıldız), Dayne Clair (Minnesota United), James Pantemis (Montreal).

Defans: Steven Vitoria (Chaves), Alistair Johnston (Montreal), Richie Laryea (Nottingham Forest/Toronto), Kamal Miller (Montreal), Sam Adekugbe (Hatayspor), Joel Waterman (Montreal), Derek Cornelius (Panetolikos).

Orta saha: Atiba Hutchinson (Beşiktaş), Jonathan Osorio (Toronto), Stephen Eustaquio (Porto), Liam Fraser (Deinze), Samuel Piette (Montreal), Mark-Anthony Kaye (Toronto), Ismael Kone (Montreal), David Wotherspoon (St. Johnstone).

Forvet: Alphonso Davies (Bayern Münih), Jonathan David (Lille), Cyle Larin (Club Brugge), Ike Ugbo (Troyes), Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps), Tajon Buchanan (Club Brugge), Junior Hoilett (Reading), Liam Millar (Basel).

https://twitter.com/CanadaSoccerEN/status/1591819530845970432

Kanada 36 yıl sonra Dünya Kupası'nda, Süper Lig'den Atiba Hutchinson ve Samuel Adekugbe kadroda

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...