Kaptan İtalya yolcusu! Altay Bayındır'a Serie A'dan talip var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

SPOR Haberleri

Sarı lacivertlilerin milli kalecisi Altay Bayındır'ın talipleri artıyor. Bu sezon gösterdiği istikrarsız performansa rağmen Avrupa'nın birçok kulübü tarafından radara alınan 25 yaşındaki file bekçisi için Inter, Fenerbahçeli yöneticiler ile temasa geçmeye hazırlanıyor.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'ye 2019 yılında transfer olan ve kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelen Altay Bayındır, kaptanlık görevini de üstlendi. 25 yaşında büyük sorumluluk alan Altay'ın adı, sezonun bitimine kısa süre kala yeniden Avrupa takımları ile anılıyor.

İSTİKRARSIZ PERFORMANS SONRASI SEZONU KAPATTI

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; MKE Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan ve kaptanlık pazubandını takan Altay Bayındır, bu sezon istikrarsız bir performans sergiledi. Yer yer taraftarın tepkisi ile karşı karşıya kalan 25 yaşındaki genç isim, sezonun bitimine kısa bir süre kala geçirdiği ameliyat sonrası sezonu kapattı.

SERIE A'DAN TALİP

Ancak tüm bu olumsuzlara rağmen başarılı file bekçisini Avrupa'dan birçok kulüp yakından takip ediyordu. İtalya Serie A ekiplerinden Inter, 25 yaşındaki genç kaleci için sarı lacivertlilerle temasa geçmeye hazırlanıyor.

SON KARAR ALTAY BAYINDIR'IN

Geçirdiği ameliyat sonrası saha çalışmalarına geri dönen Altay, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Avrupa'da oynamaya hayali olan ve bunu her fırsatta dile getiren 25 yaşındaki file bekçisi bu hayalini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştı.

Altay Bayındır transfer sezonunda Inter ile anlaşması halinde gelecek sezon Serie A'da forma giyecek.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

25 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe forması ile 40 resmi maçta görev aldı. 3630 dakika sahada kalan başarılı file bekçisi kalesinde 40 gol görürken 14 maçta da kalesini gole kapadı. (Kaynak: Akşam Gazetesi)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...