Karagümrük Rayyan Baniya bedavaya aldı, Serie A devine 5 milyon euroya satıyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karagümrük Rayyan Baniya bedavaya aldı, Serie A devine 5 milyon euroya satıyor!

SPOR Haberleri

Kadrosunda Serie A'da tutunamayan ancak potansiyeli olan futbolcular bulundurmasıyla bilinen Fatih Karagümrük, parlattığı bu isimlerden birini rekor bedelle satmaya hazırlanıyor. Bologna doğumlu Türk pasaportlu stoperi Rayyan Baniya'ya İtalya'dan talip çıktı. 1.94'lük futbolcu için AS Roma ve Torino'nun Süper Lig ekibiyle temasta olduğu yazıldı.

Fatih Karagümrük Bologna doğumlu Türk pasaportlu stoperi Rayyan Baniya'ya İtalya'dan talip çıktı. Tuttosport'un haberine göre; AS Roma ve Torino, yaz transfer döneminde 24 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunacak. 

KARAGÜMRÜK UCUZA BIRAKMIYOR

Fatih Karagümrük'ün 2021 yazında Serie A ekibi Hellas Verona'dan bedavaya aldığı 1.94'lük stoper için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep edeceği iddia ediliyor. 

Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile İtalya Milli Takımı'nın başında bulunan Roberto Mancini'nin arasının iyi olması nedeniyle oyuncunun İtalya Milli Takımı için şansının olduğu ifade edildi. 

Rayyan Baniya, bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 21 resmi maça çıktı. Stoper oyuncusu bu maçlarda 2 gol katkısı sağladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...