Karagümrük'te Andrea Bertolacci'yle yollar ayrıldı, kaleye Matias Dituro transfer edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Karagümrük'te Andrea Bertolacci'yle yollar ayrıldı, kaleye Matias Dituro transfer edildi

SPOR Haberleri

Karagümrük'ün İtalyan futbolcularından Andrea Bertolacci "ailevi problemleri"ni gerekçe göstererek İstanbul ekibinden ayrıldı. Karagümrük kulübü 32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı. Kırmızı-Siyahlılar bu yaz ilk transferini ise kaleye yaptı. 36 yaşındaki Arjantinli kaleci Matias Dituro Karagümrüklü oldu.

Fatih Karagümrük, 2019-20 sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Andrea Bertolacci'yel yollarını ayırdı. Süper Lig'de adından söz ettiren 32 yaşındaki orta saha oyuncusu "ailevi problemler"i nedeniyle sözleşme feshine gitti.

Bertolacci 2021-22 sezonunun devre arasında Kayserispor'a satılmış, geçen sezon devre arasında ise geri dönmüştü. Teknik direktör Andrea Pirlo ile yolları ayıran İstanbul ekibi gelecek sezon Pirlo'nun yardımcılarından Alparslan Erdem'e emanet.

İLK TRANSFER KALEYE

Karagümrük, Şili Ligi takımlarından CD Universidad Catolica'nın 36 yaşındaki Arjantinli kalecisi Matias Dituro'yu kadrosuna kattı. Kırmızı-Siyahlılar daha önce de Beşiktaş'ın genç kalecisi Emre Bilgin'i kiralamıştı.

Tecrübeli eldiven daha önce Avrupa'da La Liga ekiplerinden Alaves ve Celta Vigo formaları giymişti.

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1681392409723142175

Karagümrük'te Andrea Bertolacci'yle yollar ayrıldı, kaleye Matias Dituro transfer edildi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...