Kartal’da hedef Filip Kaloc

- Güncelleme:
Kartal’da hedef Filip Kaloc

SPOR Haberleri

Slovakya U21 Millî Takımı’nın kaptanını yakından izleyen siyah beyazlılar, kulübü Banik Ostrava’ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda birkaç takviye dışında fazla bir transfer düşünmeyen Beşiktaş, geleceğe yatırım yapmak istiyor. Siyah beyazlıların uzun süredir Slovakya U21 Millî Takımı’nın kaptanı Filip Kaloc’u yakın takibe aldığı iddia edildi. Slovak basınından iSport.cz’nin haberine göre Beşiktaş, genç orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Siyah beyazlılar Banik Ostrava’nın yıldızı için harekete geçecek. 

BAŞKA TALİPLERİ VAR

Kaloc’u başka kulüplerin de yakından takip ettiği belirtilirken kulübün sportif direktörü Ludek Miklosek, yaptığı değerlendirmede “O sadece değerli bir kupa için değil, aynı zamanda yeni bir transfer için de oynuyor. Uzun süredir millî takımda. Bence 2023 geleceği için belirleyici bir yıl olacak. Önünde İngiltere ve Almanya’ya karşı cazip maçların onu beklediği Avrupa U21 Şampiyonası var. Talipleri artabilir” dedi. 

BÜYÜKEKŞİ’Yİ HEDEF ALINCA...

PFDK, “Baylokçu” ifadesini kullanarak TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi kastettiği iddia edilen Beşiktaşlı yönetici Seyit Ateş’e ‘hakaretten’ 60 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin TL ceza verdi. Kurul ayrıca Konya maçındaki ‘çirkin tezahürattan’ kulübe de toplam 381 bin TL ceza kesti. 

LAZİO İSTİYOR

İtalyan spor medyasından Corriere dello Sport’un haberine göre, Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri ve Başkan Claudio Lotito için en önemli hedeflerden biri Beşiktaş’ın orta saha oyuncusu Gedson Fernandes. İtalyan gazetesi, Roma ekibinin 20 milyon avro civarında bir teklif getireceğini yazdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...