Kayserispor-Beşiktaş maçındaki futbol her iki takıma da yakışmadı! Gol çıkmadı, puanlar paylaşıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kayserispor-Beşiktaş maçındaki futbol her iki takıma da yakışmadı! Gol çıkmadı, puanlar paylaşıldı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Biraz son dakikaları hareketlenen maç sanki ağır çekimde oynandı. Net pozisyon yoktu, taraftarların âdeta uykusu geldi. Cardozo’nun direği döven şutu dışında sahada heyecan da yoktu. İki puan kaybeden, üçüncülüğü Trabzon’a kaptıran Beşiktaş’ın yenileri göz doldurmadı

MURAT TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş zorlu Kayseri deplasmanında iki puan kaybetti. İki takım da açık futbol oynayınca tempo yüksekti ancak Türk futbolunun kronik hastalığı yine can sıktı. Oyuncular bozuk zeminle daha çok mücadele etti. Notthingham’dan gelen Warroll muhtemelen hayatında görmediği kadar kötü zeminde sürekli hata yaptı. Fernando Santos üç oyuncuyu alışık olmadığı bölgede oynattı.

MUÇİ’DEN ÇALIMLAR

10 numara Muçi sağ kanatta, sağ stoper Warroll solda, kanatlarda görev yapan Muleka ise 10 numara pozisyonundaydı. Yenilerden Muçi kanatta kendini göstermekte zorlandı ama 56’da göbekte aldığı topla yaptığı slalom çalımlarla gelecek için heyecanlandırdı. Kayserispor özellikle kanatlardan oldukça etkili olurken, Cardozo’nun bir şutu direkte patladı.

BASKI BUNALTTI

Cenk Tosun çıkınca Semih sola, Muleka santrfora, Gedson 10 numaraya geçti ama orijinal oyun kurucu Muçi yine kanatta kaldı. Kayserispor’un son anlardaki baskısı Beşiktaş savunmasına nefes aldırmadı. Kontrataklarla etkili olmaya çalışan siyah beyazlıların girişimleri de skoru değiştirmedi. Üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş yerini Trabzonspor’a kaptırdı.

Kayserispor-Beşiktaş maçındaki futbol her iki takıma da yakışmadı! Gol çıkmadı, puanlar paylaşıldı

CENK TOSUN'DAN TEPKİ: NEDEN ÇIKTIM Kİ?

Kayseri deplasmanında sol kanatta görev yapan Cenk Tosun çok çalışsa da fileleri havalandıramadı. 66’da yerini yeni transfer Al Musrati’ye bırakan millî golcü, kenara alındıktan sonra Santos’un yardımcısı Joao Costa’ya “Neden oyundan çıkarıldım” diye sordu.

SANTOS TARİHE GEÇTİ

Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos, siyah beyazlı kulübün tarihinde 44 yıl sonra bir ilki yaşadı. Santos, 1980’den bu yana Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk altı Süper Lig maçının dördünde gol sevinci yaşayamayan ilk teknik direktör oldu. Kulüpte en son böyle bir durumu Dorde Milic yaşamıştı. O dönemin Yugoslav antrenörünün, 1980 yılının kasım-aralık ayları arasında çıktığı dört maçta takımı gol atamamıştı.

ABOUBAKAR DÖNÜYOR

Santos’un oyuncuları da Pendik (0-4), A. Demir (0-0), Sivas (0-1) ve Kayseri (0-0) maçlarında ağları bulamadı. Maçı değerlendiren Portekizli çalıştırıcı, “Bu oyuna bakınca beraberlik normal. Bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık” derken, “Yeniler takıma oturacak. Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...