Kayserispor resmen açıkladı: Ömer Erdoğan dönemi başladı

Düzenleyen:
Kayserispor resmen açıkladı: Ömer Erdoğan dönemi başladı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, teknik direktör Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz sezona teknik direktör Yalçın Koşukavak ile başlayan ancak ikinci haftada yollarını ayıran Kayserispor'da Hikmet Karaman görevi devralmıştı. Sezonun tamamlanmasının ardından tecrübeli çalıştırıcı ile yollar ayrıldı. Kulüp, yeni teknik direktör ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

ÖMER ERDOĞAN DÖNEMİ

Kayserispor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük görevi için Ömer Erdoğan ile anlaşmaya varmıştır" ifadesine yer verildi. Ömer Erdoğan, geçen sezon Atakaş Hatayspor'da görev yapmıştı.

"CAMİAMIZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK"

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyük Kayserispor camiası her şeyin en güzeline layık. Gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Teknik direktör konusunda camiamızın görüş birliğine vardığı Ömer Erdoğan hocamıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kayserispor resmen açıkladı: Ömer Erdoğan dönemi başladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...