Kerem Aktürkoğlu transfer rekorunu altüst edecek! İngiltere basını duyurdu, çılgın rakama ada kulübüne gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Fanatik

Galatasaray’ın başarılı isimlerinden olan Kerem Aktürkoğlu’nun geleceği ne şekilde olacak merak konusu olmuş durumda. Hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde göstermiş olduğu performansa göz dolduran Aktürkoğlu, Avrupa’ya transfer olmaya hazırlanıyor. İngiltere basınında çıkan haberlere göre, yıldız isim rekor rakama ada kulübüne gidiyor.

Süper Lig’de göstermiş olduğu başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Kerem Aktürkoğlu, sezon sonu Galatasaray ile sözleşmesi bitiyor. Genç yıldızın Avrupa hayali bulunduğu ve gitmek istediği konuşulurken İngiliz basınında çıkan haber Okan BuruK’u şaşırttı. 

GALATASARAY’DA BİR AYRILIK DAHA! TRANSFER REKORLARINI ALTÜST EDECEK

24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, İtalya ve İngiliz kulüplerin radarında. 

Guardian gazetesinde yer alan habere göre, Kerem Aktürkoğlu’nun İngiltere’ye gelemeye sıcak baktığı belirtildi. Şuan için birçok takımın genç yıldızı istediği belirtildi ancak net isim verilmedi. Kerem Aktürkoğlu için yönetimin beklediği bonservis bedeli ise en az 20 milyon euro.

Kerem Aktürkoğlu transfer rekorunu altüst edecek! İngiltere basını duyurdu, çılgın rakama ada kulübüne gidiyor

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 37 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, bu karşılaşmaların 34'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2819 dakika sahada kalan 25 yaşındaki milli oyuncu, 12 gol ve 8 asistle skora etki etti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...