Kocaeli Zirve SK yıldız kızları namağlup şampiyon oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kocaeli Zirve SK yıldız kızları namağlup şampiyon oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Yılmaz Erten sezonu U16 yıldız kızlar basketbol liginde son maçta Kocaeli Basket’i 59-47 yenen Kocaeli Zirve SK mutlu sona ulaştı. Aziz Bora Çınar-Halim Bayram ikilisinin çalıştırdığı ekip ligdeki tüm maçları kazandı.

Yılmaz Erten sezonu U16 Yıldız Kızlar Basketbol Ligi’nde büyük heyecan dün akşam oynanan maçlarla geride kaldı. 7’de 7 yapan Kocaeli Zirve SK ile 7’de 6 yapan Kocaeli Basket, son hafta karşı karşıya geldi. Atatürk Spor Salonu’nda ailelerin ve basketbol severlerin ilgi gösterdiği maçta lider Kocaeli Zirve SK oyunu son dakikalara kadar farklı önde getirdi. Kocaeli Basket son 3 dakikaya girilirken farkı 6’ya kadar düşürdü. Kocaeli Zirve FK salondan 12 sayı farkla, 59-47 galip ayrılıp 8’de 8 ile sezonu namağlup şampiyon tamamladı.

KUPAYI SARIGÜL VERDİ

Ekip ligin ilk yarısında bir hayli gergin geçen maçı da 47-44 kazanmıştı. Mahir Dokuzlar’ın kulüp başkanı olduğu Kocaeli Zirve SK’da U16 takımının teknik sorumluluğunu bu yıl Aziz Bora Çınar ile Halim Bayram ikilisi üstlendi. Maçın ardından düzenlenen törende şampiyon ekibe kupasını Gençlik Hizmetleri Müdürü Ziyaülhak Sarıgül takdim etti. U16 yıldız kızlar basketbolda şampiyon Zirve SK ile Kocaeli Basket ilimizi Marmara şampiyonasında temsil edecek. Her iki takım da bu yıl Türkiye derecesini hedefliyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...