Konu UEFA'da: Löw, Ali Koç'tan servet istedi, Fenerbahçe harekete geçti

Düzenleyen:
Konu UEFA'da: Löw, Ali Koç'tan servet istedi, Fenerbahçe harekete geçti

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberleri: İsmail Kartal yönetiminde ligde ikinciliğe yükselen ve lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını azaltan Fenerbahçe'de gelecek sezonun yapılanması sürüyor. Teknik direktör adayları listesinde adı en üst sırada yer alan Joachim Löw, sarı lacivertli yönetimden adeta servet istedi.

Sezona kötü başlayan ancak Vitor Pereira'nın ayrılığının ardından toparlanan Fenerbahçe, İsmail Kartal ile yakaladığı performansla taraftarını mutlu ediyor. Son 8 lig maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yükselişe geçen sarı lacivertliler, Göztepe deplasmanında alacağı galibiyetle lider Trabzonspor ile arasındaki puan farkını 11'e indirmeyi hedeliyor.

DIEGO ROSSI HAMLESİ

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak isteyen Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Geçtiğimiz yaz sarı lacivertlilerin kiralık olarak kadrosuna kattığı Diego Rossi, 3 yıl daha Fenerbahçe formasını giyecek.

Kulüp, dün yaptığı resmi açıklama ile 5.5 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisinin alındığını duyurdu. Teknik direktör İsmail Kartal'ın, Uruguaylı futbolcunun alınması konusunda yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

Konu UEFA'da: Löw, Ali Koç'tan servet istedi, Fenerbahçe harekete geçti
Bu sezon 33 maça çıkan Rossi, 4 gol attı ve 7 kez de asist katkısı sağladı.

JOACHIM LOW'DEN DEV BÜTÇE TALEBİ

Fenerbahçe'nin İsmail Kartal sonrası kulübü kime emanet edeceği hala belirsizliğini korurken, yönetim Joachim Löw ile görüşmelerini sürdürüyor. Sabah'ın haberine göre, Alman teknik adam istediği kadroyu kurmak için 30 milyon euro bütçe talep etti. Ancak UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) anlaşması bu konuda sarı lacivertlilerin önündeki en önemli engel olarak görülüyor.

KONU UEFA'DA

Fenerbahçe'nin şampiyonluk hasretini bitirmek isteyen Alman çalıştırıcı, 30 milyon euro (475 milyon TL) yeni transfer bütçesi talep edince yönetim de konuyu UEFA'ya taşıdı. FFP yetkilileri ile görüşüp esneklik isteyen Fenerbahçe cephesi, bütçe için onay alırsa Joachim Löw ile 3 yıllık anlaşmaya imza atacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...