Kuntz milliler ile bağlarını kopardı

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kuntz milliler ile bağlarını kopardı

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Millî takımın hocası, Japonya mağlubiyeti sonrası isim vermeden suçlamalar yaptı, güven ortamı da kalmadı. Büyükekşi ve Altıntop destek verse de görüntü net: BÖYLE GİTMEZ.

Türkiye’de ne gariptir ki A Millî Takım’ın kaos ortamı hiç değişmiyor. Yerli teknik adamında da aynı, yabancısında da. Kaosun ve krizin son merkezi ise Stefan Kuntz oldu.

19 Eylül 2021’de göreve getirildiğinde tartışmalar başlamıştı. Almanya Ümit Millî Takımı’nı çalıştıran ve A Takım düzeyinde tecrübesi az olan bir isme ay yıldızlı ekibin teslim edilmesi büyük soru işaretiydi. Ve o soru işareti şimdilerde yerini kızgınlığa bıraktı.

Stefan Kuntz, futbol kamuoyunda ve takım içinde istenmiyor. Bu net bir şekilde görülüyor.

NASIL OLACAK?

Her ne kadar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop destek veriyor görünse de Alman teknik adamın, Japonya yenilgisi sonrası bazı oyuncuları suçlayan açıklamaları güven ortamını da kaybetti.

Bir yıllık daha mukavelesi bulunan Kuntz’un bu sözleri ve tavırları sonrasında takım içinde bütünlüğü sağlaması ve otorite kurmasının zor olduğu görüşü ağırlık kazandı.

İç çatışmaların ve suçlamaların olduğu bir ortamda final gibi maçların kazanılma düşüncesi de iyiden iyiye azaldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...