Lewis Hamilton transfer mi oluyor? Formula 1 pilotu imza tarihinin yakın olduğunu açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lewis Hamilton transfer mi oluyor? Formula 1 pilotu imza tarihinin yakın olduğunu açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Formula 1'de 7 dünya şampiyonluğu bulunan Lewis Hamilton'un Ferrari ile sözleşme imzalayacağı iddia edilmişti. Hakkında çıkan söylentilere cevap veren Hamilton, Mercedes ile devam edeceğinin sinyalini verdi.

Mercedes'in başarılı  Formula 1 pilotu Lewis Hamilton, Ferrari ile sözleşme imzalayacağı iddialarını yalanladı.

Monaco Grand Prix'sine hazırlanan Hamilton, İngiliz ve İtalyan basınında Ferrari'yle görüştüğü yönünde çıkan haberlerin gerçeğini yansıtmadığını ve Mercedes ile görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Bu tarz haberlerin çıkabileceğini ve bunun doğal olduğunu belirten Hamilton, "Sözleşme görüşmelerinde her zaman doğal olarak böyle spekülasyonlar olacak ve benden konuyla ilgili bilgi alamazsanız en sonunda böyle oluyor. Ekibim ve Toto Wolff yeni sözleşme için çalışıyor. Anlaşma için neredeyse sona yaklaştık." dedi.

Lewis Hamilton transfer mi oluyor? Formula 1 pilotu imza tarihinin yakın olduğunu açıkladı

VASSEUR: HAMİLTON'A TEKLİF YAPMADIK

ESPN'e konuşan Vasseur, "Sezonun bu aşamasında her hafta farklı bir şey ortaya atılacak. Lewis Hamilton'a teklif yapmadık." açıklamasında bulundu.

İtalyan ekibinin mevcut pilotları Carlos Sainz ve Charles Leclerc'in 2024'ün sonuna kadar takımla sözleşmeleri bulunuyor.

Charles Leclerc ise "Lewis Hamilton'la takım arkadaşı olmak ister misin?" sorusuna "Bu soruya evet dersem her gazetenin başlığının bu olacağına eminim. Griddeki herkesin Lewis'i takım arkadaşı olarak görmek isteyeceğine eminim. Bulunduğum yerden ve Carlos'la takım arkadaşı olmaktan dolayı mutluyum." cevabını verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...