Lille şampiyon oldu! Kupa Bizim Çocuklar'ın ellerinde

Düzenleyen:
Lille şampiyon oldu! Kupa Bizim Çocuklar'ın ellerinde

SPOR Haberleri

Fransa'da tarih yazan Lille, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in sergilediği olağanüstü performansla tarihindeki 5. şampiyonluğu elde etti

Bizim Çocukların'ın formasını giydiği ve sezonu şampiyon tamamlayan Lille, tesislerde düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını kaldırdı. Milli futbolcularımız, Türk bayraklarıyla birlikte şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Kupa Bizim Çocuklar'da
Keyifli anların yaşandığı törende, milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ile diğer futbolcular kupayı kaldırarak şampiyonluğun sevincini yaşadı.

Kral tezahüratıyla sahnede
Milli futbolcu Burak Yılmaz, "Kral" tezahüratlarıyla sahneye davet edildi.

Burak Yılmaz: Çok gururluyuz ülkemize çok selamlar yolluyoruz

"Çok gururluyuz ülkemize çok selamlar yolluyoruz." diye Burak, şehir merkezinde takım arkadaşlarıyla yaptığı kutlamanın ve insanların sevgisinin çok güzel olduğunu belirtti.

Türk bayrağını yanından ayırmaması konusunda, "Tabii ki biz Türk'üz, Türklüğün ne demek olduğunu biliyoruz." ifadesini kullanan Burak Yılmaz, Lille taraftarlarının kendisine yönelik sevgisine ve takımdaki başarısına ilişkin, "Sağ olsunlar. Güzel sezon geçti. Çok güzeldi bizim için. Mahcup olmadık. Şükürler olsun. Şimdi ülkemize döneceğiz. Milli takıma gideceğiz." şeklinde konuştu.

 Takımının en skorer ismi
Milli futbolcu Burak Yılmaz, ligde bu sezon çıktığı 28 maçta 16 gol kaydetti ve takımının en skorer ismi oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...