Lionel Messi depremzedeler için UNICEF'e bağış çağrısı yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lionel Messi depremzedeler için UNICEF'e bağış çağrısı yaptı

SPOR Haberleri

PSG'nin Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi, kalbinin depremzedelerle birlikte olduğunu söyledi. Messi, "Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenen binlerce çocuk ve aileleri için çok üzücü günler. Kalbim onlarla. UNICEF kız ve erkek çocuklarını korumak için depremin başından bu yana bölgede çalışıyor" açıklamasında bulundu.

Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu'nun (UNICEF) başlattığı yardım kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Messi, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, UNICEF'in internet sitesindeki ilgili sayfanın linkini paylaşarak, "Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenen binlerce çocuk ve aileleri için çok üzücü günler. Kalbim onlarla. UNICEF başından beri çocukları korumak için bölgede çalışıyor. Yardımınız çok değerli." ifadelerini kullandı.

Messi'nin takımı Paris Saint-Germain dün AS Monaco'ya mağlup olmuş, maç öncesi depremde ölenler için saygı duruşu yapılmıştı.

Lionel Messi depremzedeler için UNICEF'e bağış çağrısı yaptı

https://twitter.com/PSG_inside/status/1624438357412442114

NOVAK DJOKOVİC: KALBİM SİZLERLE

Tenisin yaşayan efsanesi Novak Djokovic, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili duygularını, Samsunspor'un futbolcusu Yusuf Emre Gültekin aracılığıyla paylaştı.

Dünya 1 numarası Sırp raket, "Kalbim sizlerle birlikte. İnsanların güçlü kalmasını diliyor, birlik ve beraberlikle en kısa sürede atlatılmasını ümit ediyorum. İyi dileklerimle, güçlü kalın" mesajı gönderdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Gültekin13 Şubat 2023 11:37

İçimizdekiler, yabancılar kadar sağ duyulu olsa, depremzedelerle birlikte halk olarak üzüntülerimizi unutacağız. Bunun gibi toplumsal acılarda moral çok önem arz ettiğini düşünüyoruz.

Sonraki Haber Yükleniyor...