Londra'dan Fenerbahçe'ye! 15 milyon euroluk yıldız futbolcu sarı lacivertlilere yakın

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
- Güncelleme:
Londra'dan Fenerbahçe'ye! 15 milyon euroluk yıldız futbolcu sarı lacivertlilere yakın

Spor Haberleri  / Akşam

Devre arasında orta sahaya takviye yapmak isteyen İsmail Kartal, sarı lacivertli yönetime futbolcu aday listesini iletti. Geniş listenin içerisinde Arsenal forması giyen Jorginho da bulunurken, yıldız futbolcunun Londra ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Süper Lig'de son olarak evinde Karagümrük'ü ağırlayan ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak puanını 34'e çıkaran Fenerbahçe, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Devre arasına kısa bir süre kala kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan sarı lacivertlilerin ilk hedefi ise orta saha.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, teknik adamın raporu doğrultusunda çalışmalara başladı. Kartal, önceliği savunma ve orta saha bölgelerine verirken, birçok oyuncunun da içerisinde yer aldığı listeyi yönetime iletti. Orta saha için hazırlanan geniş listenin içerisinde Arsenal'dan Jorginho da bulunuyor. 

UZATMA OPSİYONUNU KULLANMAK İSTEMİYOR

Arsenal ile olan sözleşmesini bir yıl daha uzatma opsiyonu bulunan Jorginho, bu hakkını kullanmak istemiyor ve Londra ekibinden ayrılmaya sıcak bakıyor. Arsenal ise Teknik Direktör Arteta'nın yeni yılda takımda düşünmediği tecrübeli oyuncu için yeni bir teklif bekliyor. Fenerbahçe de yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

İTALYAN VE İSPANYOLLAR DEVREDE

Öte yandan İspanya ve İtalya'dan bazı takımlar da deneyimli isimle ilgileniyor. Sarı lacivertli yönetim, Jorginho için girişimlere başlayacak. İtalyan yıldızla da bir görüşme yapılması planlanıyor.

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Jorginho, Arsenal forması altında 15 maçta 726 dakika sahada kaldı. Başarılı futbolcu, bu süre içinde bir skor katkısında bulunamadı. 31 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...