Lubomir Satka Samsunspor'da! Karadeniz ekibi ikinci transferini stopere yaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lubomir Satka Samsunspor'da! Karadeniz ekibi ikinci transferini stopere yaptı

SPOR Haberleri

Süper Lig hasretine son veren Samsunspor, ikinci transferini savunmaya yaptı. Samsun temsilcisi kaleci Okan Kocuk'un ardından Lech Poznan'ın stoperi Lubomir Satka ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Satka, Slovakya Milli Takımı formasını 32 kez giydi.

Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor, Slovak savunma oyuncusu Lubomir Satka'yı 3 yıllığına renklerine bağladı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten transfer hakkında yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz en son Lech Poznan forması giyen Slovakya Milli Takımı defans oyuncusu L’ubomr Satka ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sporcumuza ve camiamıza hayırlı olması dileklerimizle" denildi.

SLOVAKYA MİLLİ TAKIMI'NIN STOPERİ

4 sezondur Polonya'nın Lech Poznan takımından forma giyen 27 yaşındaki stoper için bonservis ödenmedi. Satka, Slovakya Milli Takımı formasını 32 kez giydi.

Hüseyin Eroğlu yönetiminde Süper Lig'e yükselen kırmızı-beyazlılar ilk transferini Galatasaray'dan Okan Kocuk'u alarak kaleye yapmıştı.

https://twitter.com/Samsunspor/status/1672243065854087172

Lubomir Satka Samsunspor'da! Karadeniz ekibi ikinci transferini stopere yaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...